• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Gratis retur i 14 dage
  • Julegaver byttes t.o.m 7/1-2022

Biom fra Ecco

Filter

Ecco Biom - Hike støvler fra Ecco Biom hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af Ecco Biom modeller til alle behov. Vi har alle de kendte modeller så som Ecco Biom Hike, Terrain, Lite, Golf, Train, Ultra, Walk, Trail osv. Udvalget spænder bredt, og vi har mange forskellige Ecco Biom sko til hele familien – både børn og voksen. Modellerne er meget populære ikke mindst pga. deres lange levetid og den patenterede Biom Teknologi.

BIOM – patenteret teknologi

Hemmelighederne bag brandets berømte komfort og holdbarhed skal findes i virksomhedes patenterede teknologier. En af virksomhedens kernekompetencer er den avancerede BIOM® NATURAL MOTION® teknologi (Biomekanisk-Optimering), hvor det naturlige potentiale i foden udnyttes fuldt ud, idet teknologien gør det muligt for foden at bevæge sig naturligt samtidig med, at skoen beskytter og giver anatomisk støtte. Dermed giver Natural Motion teknologien større styrke, idet fødder og underben udnytter denne naturlige anatomi til at absorbere stød og fremdrift. Dette giver en større effektivitet, da du i højere grad rammer jorden med mellemforfoden, hvilket giver en glidende fremdrift og et kraftigere afsæt, når du eksempelvis løber.

Ecco Biom er komfortabel pasform

Den yderst komfortable pasform opnås gennem teknologiens tre primære funktioner. Den første er en anatomisk bund, der matcher den naturlige fods form samt funktion. Den anden består af den gode pasform med ekstremt bløde materialer, som føles som et ekstra lag hud. Dermed fungerer skoen som en forlængelse af kroppen. Den tredje er letvægtsfleksibiliteten, som giver dine fødder plads til at bevæge sig så effektivt som bare fødder. Ecco Biom laves i et utal af modeller indenfor sport, herunder til underkategorierne løb, outdoor og golf. Hos Lykke Sko finder du især modellerne; Ecco Biom Terrain, Lite, Golf, Train, Ultra, Walk og ikke mindst den prisvindende vandrestøvle, Ecco Biom Hike.

Ecco Biom Hike og Terrain– prisvindende vandrestøvler

Hvis du leder efter en rigtig god vandrestøvle er modellerne Ecco Biom Hike og Terrain et rigtig godt bud. De to prisvindende vandrestøvler begejstrede dommerne pga. deres gode egenskaber. I efteråret 2012 blev Ecco Biom Hike en stor succes og vandt en pris pga. sine gode egenskaber og design. Allerede året efter fulgte Ecco Biom Terrain efter succen da Scandinavian Outdoor Group valgte den som deres samlede vinder i kategorien tilbehør og fodtøj. Den internationale jury bestående af nogle af de mest fremtrædende Outdoor og industry-journalister i Europa, testede produkterne i januar 2013 og nogle af kommentarerne, der fulgte med dommen, var, at denne letvægts vandrestøvle giver dig en exceptionel god komfort takket være den nyeste biomekaniske viden, men derudover giver den dig også et meget glidende afsæt. Ydersålen har et fantastisk fodfæste i alt slags terræn. I kombination med den bløde læderoverdel i yakokselæder og den åndbåre GORE-TEX membran, var dommerne også begejstrede over det unge og friske design, som appellerer til et bredere publikum end det traditionelle vandrestøvlelook. Vandrestøvlen er perfekt til alt slags vejr og fødderne holdes tørre og lune i alle sæsoner.

Find Ecco Biom Hike, Terrain, Lite, Golf m.m. hos Lykke Sko

Her hos Lykke Sko er vi også meget begejstrede for de fantastiske vandrestøvler. Udover de fantastiske egenskaber, som taler for sig selv, er vi også begejstrede for det yngre design, som vi kan se virkelig tiltaler mange. Vandreture behøver nemlig ikke være lig med et kedeligt og trist look. Flere af modellerne har da også farverige detaljer, og de senere sæsoner er vandrestøvlerne til kvinder blevet mere feminine at se på, og unisex-looket bliver mindre og mindre fremtrædende. Har du spørgsmål til nogle af modellerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål eller besøge vores butik i Silkeborg. Hos os er du altid sikret en god service og et højt fagligt niveau og vi brænder for sko.

 

Se hele vores store udvalg af ECCO sko her. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x