VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Birkenstock

Filter

Birkenstock - Birkenstock sandaler til damer og herre hos Lykke Sko

Brandet kommer fra den tyske virksomhed, og etableret af den tyske skomager Johann Adam Birkenstock. Johann havde en vision om at tilbyde komfortable indlægssåler, som fremmer sunde fødder, og derfor kaldes firmaets produkter også tit for ’sundhedssko’. Birkenstock sandaler, hjemmsko, sko og slippers er lig med glade fødder og komfort. Siden 1774 har virksomheden haft fokus på komfort og godt håndværk, hvilket de i dag er kendte for, og nyder stor succes af i hele 80 lande verden over. Virksomheden er kendte for deres lækre Birkenstock sandaler, hvoraf bestsellerne er Arizona, Madrid og Gizeh. Disse er af kork, læder og med tåsplit eller en spænde eller to. En simpel idé, der har gjort fødder glade i over 230 år. Mærket har formået at kombinere det sunde med det trendy, der med et samarbejde med berømtheder som den tyske model Heidi Klum, har gjort branded til et populært og anset produkt. Køb de populære Birkenstock sandaler, hjemmesko, slippers og sko online hos Lykke Sko.

Birkenstock sandaler og hjemmesko online hos Lykke Sko

Skoene appellerer til alle, da det høje niveau af skomagerhåndværk samt den traditionelle knowhow har udviklet sig fra generation til generation, garanteret den bedste kvalitet, støtte og frihed. Brandet er lig med god kvalitet. I Lykke Sko finder du de forskellige Birkenstock sandaler i klassiske nuancer såvel som friske og sommerlige neonfarver, mens hjemmeskoene, ved navn Amsterdam er at finde i mere afdæmpede vinterfarver såsom sort, grå og bordeaux. Vi har et stort udvalg i sommerhalvåret til både mænd, kvinder og børn.

Birkenstock sko – moderigtigt og funktionelt design

Udover at sandalen er fremstillet i det mest behagelige materiale, er sandalen ergonomisk korrekt for foden, da den er opbygget af en fodseng. Når du går, former den sig efter dine fødder, og dermed får du den bedste pasform. Den unikke fleksible ortopædiske korksål giver den optimale komfort, da det er en blød fodsål med ekstra dæmpning. Den grundlæggende filosofi bag er, at fremme og bevare fodens naturlige rolle. Den formede sål følger derfor fodens linjer, giver støtte under svangen, omkring den og ved tæerne. Den dybe hælskål giver foden solidt fodfæste og fastholder hælprofilen. Du er dermed sikret at din fod understøttes korrekt, hvilket forbedrer din kropsholdning som i sidste ende fører til forbedret velvære.

Birkenstock sandaler, hjemmesko og sko er sundhed for fødderne

Firmaet anvender miljøvenlige fremstillingsprocessor, med håndplukkede kvalitetsmaterialer, som beskytter naturen. Sandalerne er dækket med ruskind i indersålen, hvilket skaber et sundt klima omkring foden. Derudover er fodsengen bevidst forhøjet for at beskytte tæerne når du går. Brandet har med deres ekspertise udarbejdet hele 5 kollektioner, der består af lukkede sko og sandaler til både inden- og udendørs brug. Mærket udtales ”Birkenstok”, men dette er naturligvis ikke den korrekte stavemåde.

Køb online hos Lykke Sko

Lykke Sko er en af de anerkendte Birkenstock forhandlere, og vi har både Birkenstock sandaler og hjemmesko. Nogen gange kan du være heldig at finde billige Birkenstock sandaler eller hjemmesko i vores webshop. Vi sender sko og sandaler til hele Danmark. Husk vi har fri fragt ved køb over 500 kr. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x