• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Bisgaard

Filter

Bisgaard sko – dansk kvalitet i naturmaterialer

Bisgaard er et dansk firma, der hovedsagligt er kendt for deres unikke børnesko i naturmaterialer, der også forhandles i adskillige andre europæiske lande. Bisgaard sko, sandaler, gummistøvler, støvler og vinterstøvler, børnesko, hjemmesko bygger på ønsket om at designe samt skabe en sund sko med en komfortabel pasform og et råt læderdesign. Hos Lykkesko.dk er vi stolte af at præsentere dig for et bredt udvalg af sko fra dette mærke inden for produktkategorierne Bisgaard sko, sandaler, støvler, gummistøvler, ballerinaer og hjemmesko, hvor læderduften og den høje kvalitet ikke lader sig svigte. Mærkets funktionelle sko har derfor masser af sjæl!

Bisgaard sandaler – kvalitet til varme sommerdage

De populære sandaler fra dette mærke henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger. Med en Bisgaard sandal eller sko er du sikker på, at dit barns fødder har det godt, og at fodtøjet sidder, som det skal på foden. Mange sandaler er smart designet, så de beskytter de små tæer foran, mens der stadig er masser af luft til fødderne. Kvaliteten er naturmaterialer i topklasse. Udover de lækre sandaler fører vi også Bisgaard sko, støvler, gummistøvler, vinterstøvler, hjemmesko, ballerina og begyndersko. Når dit barn skal have sit allerførste par sko, er et par Bisgaard begyndersko det sikre valg. Et par Bisgaard sutsko er også populære – også til de lidt større børn.

Bisgaard vinterstøvler og gummistøvler

Firmaets vinterstøvler har som oftest et uldfor og firmaets egen TEX-membran. Skoene fås også uden for, men med TEX-membran til aktive drenge og piger, der hurtigt får det for varmt, i og med den åndbare membran gør skoene 100% vind- og vandtætte, men samtidig tillader foden at komme af med fugt. Med et par Bisgaard støvler, gummistøvler eller vinterstøvler har dit barns fødder det godt og tilpas varmt. En TEX støvle fra dette brand er nemlig lig med kvalitet.

Se udvalget online hos Lykke Sko

Hos Lykkesko.dk finder du et stort udvalg af Bisgaard sko - du kan blandt andet finde sko i mange flotte farver, detaljerige modeller og i mange forskellige prisklasser. Det er sko lavet med perfekt pasform til dit barns fødder. Mærket blev lanceret i 2005 af ægteparret Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen. Duoen udgjorde allerede dengang et stærkt makkerpar via deres indgående kendskab til købmandskab og en krævende skobranche. Der er et stort fokus på godt håndværk, i og med de forskellige sko bliver produceret i Portugal, som er hjemsted for en af verdens bedste sko-produktioner. Skoene henvender sig til den mere modebevidste forbruger, der samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Hos Lykke Sko finder du både modeller i lækre sæsonbetonede farver med fine detaljer og mere klassiske modeller i mere afdæmpede farver. Du kan være heldig at vi har Bisgaard sko udsalg på webshoppen, så kig ind og gør et kup. Nogen gange har vi specielle Bisgaard sko tilbud.

Kvalitet og smart design

Respekten for naturmaterialerne, håndværkstraditionerne og børnenes behov for at tumle bliver altid inddraget i mærkets design, og virksomheden har endvidere valgt at støtte humanitære formål gennem salg af specifikke skomodeller, såsom deres gummistøvler med leopardprint og zebraprint. Her går 40 % af overskuddet til uddannelse af børn i Honduras. Deres sko er generelt børnevenlige, eftersom der findes modeller med regulerbare velcroremme, elastik i begge sider og i blødt skind. Herudover bygger skoene på kraftige, slidstærke og skridsikre gummisåler. På nogle af modellerne går den gode solide sål lidt op over snuden, hvilket gør at den er næsten umulig at slide op, samtidig med at den er åndbar. Skoene designes i flere forskellige looks. Eksempelvis findes de med et klassisk naturlook, et råt udtryk og et mere piget design i sølv, guld eller glitter. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x