• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Bjørn Borg

Filter

Bjørn Borg sko og sneakers

Hos Lykke Sko er vi glade for at kunne præsentere dig for et nyt mærke i butikken: Bjørn Borg sko og sneakers til mænd. Dette brand er kendt for rigtig god kvalitet, et smart design og alt sammen i virkelig flotte farver. Det er et meget populært brand blandt trendsættere over hele verden – design, kvalitet og mode er altid noget, der hænger godt sammen! De fede Bjørn Borg sko og sneakers har vi til mænd i en casual stil – hovedsagligt tilbyder vi sneakers med lavt skaft. De smarte Bjørn Borg  sko og sneakers er holdbare, og du kan ånde i dem, og samtidig er de virkelig behagelig at have på. Dine fødder er i himmelen, når de forkæles med et par Bjørn Borg sko eller sneakers. Gør noget godt for dine fødder på den moderigtig måde!

Sporty, stylish, sexet og komfortable

”Sporty, stylish, sexy and comfortable” – disse ord går de efter, når de producerer deres produkter, hvilket også er gældende for de super smarte Bjørn Borg sko og sneakers, vi forhandler her hos os. De har fokus på at lave noget til enhver, så der er derfor en masse forskellige modeller - den mere fremtrædende lædersko, og så er der den mere klassiske herresko, og de har alle en masse detaljer og et super flot design. De bruger generelt et meget sporty look til alle deres produkter. Shop sporty Bjørn Borg sko og sneaker online hos Lykkesko.

Historien bag

i 1970’erne havde Bjørn Rune Borg kæmpe succes i French Open og Wimbledon, og det var derefter branded opstod, og derefter blev opkaldt efter ham. Brandet er et kendt svensk varemærke med hovedsæde i Stockholm, og i 1997 fik World Brand Management licens til at bruge navnet som et varemærke. Brandet har altid været nyskabende og innovativt, hvilket har givet dem stor opmærksomhed, og derudover har de kæmpe fokus på, at deres produkter skal være i bedste kvalitet. Siden brandet startede har de primært haft fokus på sportstøj, underbukser og parfumer, men derudover har de også en produktion af sko, briller og tasker, med et bredt udvalg til både kvinder og mænd. De forhandler deres produkter på mere end 25 markeder rundt omkring i verdenen, hvor deres største markeder er Danmark, Sverige, Holland, Norge og Belgien. Bjørn Borg udspringer fra sportens verden og derfor er de lækre Bjørn Borg sneakers, sko og andre produkter også naturligt centreret omkring en sportslig profil.

Bjørn Borg sko og sneakers online

På vores onlineshop på lykkesko.dk finder du flere af de smarte Bjørn Borg sko og sneakers til mænd. Disse sko er casual og flotte, og kan bruges til både hverdag, men også til finere brug.  Hos os kan du finde et smart udvalg at de hotteste sko indenfor dette brand. Der er forskellige kombinationer, og derfor burde vi også have et par, som du lige står, og mangler.

Bjørn Borg sko udsalg

Du kan være heldig at finde dine nye Bjørn Borg sko og sneakers på udsalg på vores webshop, samt besøge vores fysiske butik på Torvet 2 i Silkeborg. Hold øje med vores side for inspiration og gode tilbud. Kig ind i vores online univers, og find dine favoritter iblandt vores mere end 2000 styles og mere end 130 forskellige mærker, er der helt sikkert nok at vælge imellem. Vi glæder også til at betjene dig med den bedste service!  Shop de flotte Bjørn Borg sko og sneakers her på shoppen.

 

 

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x