VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Bubetti

Filter

Bubetti - Støvler og sandaler fra Bubetti hos Lykke Sko

Bubetti sko og støvler er garanteret kvalitetsprodukter, som bliver fremstillet på en lille fabrik i Firenze, der ligger i Italien. Brandet er kendte for det italienske unikke håndværk, som kommer til udtryk igennem deres stilige og tidløse modeller med diskrete læderdetaljer. Mærket har altid været et synonym med kvalitet. Alle deres sko er håndsyede og så er Bubetti støvler og sko lavet af vegetabilsk garvet skind, som fremstilles under en naturlig og CO2-venlig proces. Skoene er bløde og behagelige at have på, da der både benyttes skind indvendigt og udvendigt på deres produkter. Alle materialer er naturmaterialer, og hvert skind har sit individuelle præg, hvorfor produktet kan forekomme en smule forskelligt fra billedet. Køb de toplækre Bubetti støvler, sko og sandaler online hos Lykke Sko. Vi er vilde med de lækre italienske Bubetti støvler, sko og sandaler.

Bubetti støvler - en tidløs investering

Firmaet bruger som regel lædersåler med en gummibelægning under hæl og forfod, så du bibeholder et godt fodfæste. Lædermellemsålen gør, at den vil forme sig efter din fod. Prioriteringen af det gode håndværk gør, at du får et produkt, der med den retmæssige pleje, vil holde mange sæsoner frem. Det er en dyr investering, men pga. af det gode håndværk bliver varens værdi retfærdiggjort, da det nærmest ikke er til at slide et par op. På baggrund af dette er brandet blevet et anerkendt mærke, og er nu kendt på verdensplan. Bubetti støvler og sko er en investering, der godt kan svare sig. Det er ikke unormalt at når man først køber et par Bubetti sko eller støvler, så kommer man ikke til at købe fra andre brands, simpelthen fordi de er så gode.

 

Bubetti sko – eksklusivt kvalitetsprodukt

Det er et eksklusivt mærke, og man er virkelig sikret et kvalitetsprodukt, som gør at man opnår anerkendelse ved at bære det. Køb dette mærke når du vil have kvalitet. Det er et mærke, som henvender sig til meget den stilrene karrierekvinde og karrieremand, der ligger vægt på en god balance mellem moderigtigt design, komfort og kvalitet. De opererer med et bredt sortiment, og kører lidt udenfor modens tendenser, da det er det tidløse design, der er essentielt. Der er altid at finde en fin pump med en klassisk, tidløs hæl som ikke er så høj, til støvletter med fine læderdetaljer. Skoenes farver er meget omfattende, forstået i den forstand at deres sko bliver fremstillet meget i jord/natur farver, som gør at de passer til de fleste farver i din gaderobe, men engang imellem er det også muligt at finde en mere kraftig farve på hylderne. Deres sko er til at få i halve numre, som gør, at du er sikker på at få præcis den størrelse, der passer din fod. Find dine Bubetti sko, støvler og sandaler – fodtøj til både mænd og kvinder online lige her. 

Bubetti sko og sandaler – læderkvalitet og godt håndværk

En sandal fra dette italienske mærke er lig med sublim læderkvalitet og et godt håndværk. Bløde, fleksible såler og lækre remme, der holder foden på plads. I sæsonen finder du lækre Bubetti sandaler på shoppen.

 Se udvalget hos Lykkesko.dk

Nogen gange kan du være heldig at finde Bubetti udsalg online i vores online webshop hos Lykke Sko. Når der er Bubetti støvler, sko eller sandaler på udsalg er det med at slå til med det samme, da disse sko er meget populære. Køb dine nye Bubetti sko, støvler og sandaler online hos Lykke Sko. Bubetti laver sko, støvler, ballerinaer, pumps, støvletter og sandaler – fodtøj til både mænd og kvinder. Find din favorit online her på siden, og lad dig forelske i det populære brand.

 

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x