VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Bundgaard

Filter

Bundgaard - Vinterstøvler og prewalkers fra Bundgaard hos Lykke Sko

Bundgaard har mere end 100 års erfaring indenfor skobranchen, så de ved, hvordan den ideelle børnesko skal udformes. Bundgaard blev grundlagt i 1904, hvor Bundgaard familien overtog Therkildsen Sko. Familien har ét hovedmål; at lave sko til aktive mennesker – både til børn og voksne. Dette fortsatte familien med gennem tre generationer, og lagde dermed grundstenene til det populære mærke, som Bundgaard er i dag. Bundgaard sko, støvler og ballerinaer er lavet ud fra den filosofi, at børnefødder skal have plads og støtte i deres sko til at udvikle sig helt naturligt. Derfor har Bundgaard altid en fantastisk pasform, og er lavet i lækre, bløde kvalitetsmaterialer – materialerne kombinerer fleksibilitet og slidstyrke bedst muligt. Der benyttes væsentlig kraftigere og blødere skind end i andre børnesko. Dette gør skoene ekstra modstandsdygtige overfor både vind, vejr og barnagtige lege og eventyr. Skoene skal næsten prøves på, det vil du eller dit barn ikke fortryde.

Du får kvalitet og holdbarhed, når du køber Bundgaard sko, støvler og ballerinaer

Kvalitet og holdbarhed er de to vigtigste parametre for Bundgaard, når du producere deres produkter. Med mottoet ”vi laver sko, som børnene skal vokse ud af, ikke sko der slides op”, ved man, at der er tale om et godt stykke håndværk. Alle skoene har en fantastisk pasform, for som Bundgaard siger ”vores sko er formet efter børnefødder og ikke omvendt”. Ved den gode komfort og kvalitet sikrer du dig, at dine børn får sig et par Bundgaard sko, støvler og ballerinaer, som er super fornuftige, og som holder i meget lang tid – forhåbentlig indtil børnene vokser ud af dem. Da børns fødder ikke er færdigudviklede, og er mere skrøbelige end voksenes, er det vigtigt med fodtøj, som har en god støtte som Bundgaard sko, støvler og ballerinaer i aldeles har.

Find Bundgaard sko, støvler og ballerinaer online hos Lykke Sko

Bundgaard sko, støvler og ballerinaer fås i en masse farvekombinationer, og er klassiske men med simple designs. Da alle Bundgaard sko, støvler og ballerinaer har en lukkefunktion i form af enten velcroremme eller elastiksnørebånd, er de super nemme for dit barn selv at lukke, stramme eller åbne skoen, så det går lynhurtigt. På Lykkesko.dk har vi et bredt udvalg af Bundgaard sko, støvler og ballerinaer til børn i lækre sæsonbetonede farver med fine detaljer og mere klassiske modeller i mere afdæmpede farver. Du kan være heldig, at vi har Bundgaard sko, støvler og ballerinaer på udsalg på vores webshop, så kig ind og gør et godt kup.

Bundgaard sko, støvler og ballerinaer – udsalg

Du kan være heldig at finde de fine og populære modeller på udsalg i vores online univers. Et par billige Bundgaard sko, støvler og ballerinaer kan de fleste nemlig bruge. Skoene er meget populære, så de bliver hurtigt udsolgt, men du kan som sagt være heldig at finde rester, der er sat ned. Kig ind og hold dig opdateret på siden, hvis du ledes efter billige Bundgaard sko, støvler eller sneakers. Du er også mere end velkommen til at besøge vores butik i Silkeborg på Torvet 2 – vi er din skoforhandler, og vi glæder os til at betjene dig med den bedste service! 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x