• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Caprice

Filter

Caprice sko, sandaler og støvler

Caprice startede med at lave sko i 1990, og er et tysk brand, som stadig producerer deres sko i Tyskland. Og Caprice sko, sandaler og støvler er ikke kun praktiske og behagelige, de er også forførende og utrolig stilfulde. Caprice sko, sandaler og støvler er som sagt utrolig stilfulde, og så er de kombineret med de seneste modetrends med de seneste teknologier inden for komfort. Bybilledets udvikling er noget af det, de holder mget øje med såvel som catwalken, for at de er sikrer på, at de kan tilbyde de trendy designs som bliver efterspurgt. Igennem deres innovative løsninger har Caprice sko, sandaler og støvler formået at skabe fodtøj, som skaber følelsen af at gå på luft. Når du vælger Caprice sko, sandaler eller støvler er mode og velvære ikke længere en modsætning, men en naturlig sammensmeltning, så du både kan se godt ud, men samtidig føle dig super godt tilpas. Caprice sko, sandaler og støvler er et sikkert valg for dig, som ikke går på kompromis med hverken komfort eller styling.

Den lille sommerfugl

Caprice sko, sandaler og støvler er kendt som det mærke med sommerfuglen. Sommerfuglen er symbolet på den elegance, lethed og komfort, du finder i samtlige Caprice sko, sandaler og støvler, der blandt andet står bag de revolutionerende komfortsystemer ”Walking on Air” og ”Anti-chok”.

Godt komfort og stilsikker sko fra Caprice

Caprice sko, sandaler og støvler lader os genopdage, hvad det betyder, når man siger god komfort, men dette tilbehør med den avancerede velvære-teknologi har ikke glemt, hvad stil og kvindelighed betyder. Caprice sko, sandaler og støvler har utallige patenter på opfindelser, der har gjort, så det er muligt for dem at realisere deres projekt. Caprice sko, sandaler og støvler er isolerede, og så reducerer de fugt under og efter brug takket være et system af huller og relieffer i foringen og den invendige sål.

Caprice sko, sandaler og støvler online hos Lykke Sko – udsalg

Så hvis du er på udkig efter et par smarte sandaler eller nogle behagelig støvler, så finder du det helt sikkert her hos Lykke Sko, hvor vi har et stort udvalg af Caprice sko, sandaler og støvler i en lang række frække og mere neutrale farver, så der er en sko til enhver lejlighed. Og hvis du ikke vil lade dig begrænse af lukketiderne i vores butik i Silkeborg på Torvet 2, ja så kan du altid besøge vores webshop. Her får du også et godt indblik i, hvad der er på udsalg, og måske finder du et par sko, som du bare må eje. Lige meget hvor mange par sko, du skulle have lyst til at købe, så bliver de alle sendt hjem til dig selv indenfor 1-2 hverdage, og så får du endda gratis fragt, hvis du køber for over kr. 500,-. Velkommen til vores online univers – vi glæder os til at betjene dig med den bedst mulige service. Vi har mere end 2000 styles og mere end 130 mærker, så der skulle meget gerne være nok at vælge imellem. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x