VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

CaShott

Filter

CaShott - Støvler, sandaler og sneakers fra CaShott hos Lykke Sko

CaShott sandaler, støvler og sko giver dig et råt og skandinavisk design med høj komfort. Brandet er en dansk skoproducent, og det passer derfor perfekt til den skandinaviske stil med rene og minimalistiske linjer, og så bliver produkterne altid produceret i de bedste kvaliteter. CaShott er at finde i mere end 400 butikker i 14 lande verden over. Cashott sandaler, sko og støvler bliver produceret i Portugal og Spanien af de bedste materialer fra Italien, hvilket er et klart kvalitetsstempel indenfor skobranchen. Ca Shott satser stort på kvalitet, komfort og enkelt design. Køb de lækre Cashott sandaler, sko og støvler hos Lykkesko.dk. Mærket er også meget populært blandt personalet, da den flotte sandal med kilehæl er utrolig behagelig at have på – selv efter mange timer på fødderne.

CaShott sandaler - følger tidens trends

Skindet på CaShott er udviklet, så det passer til kunder, som vægter komfort højt. CaShott har efterhånden mange salgssucceser, og du kender sikkert til deres skønne skindsneakers i forskellige farver og overfladematerialer. Virksomheden er ikke bange for at eksperimentere med iøjefaldende farver og nye materialer, så de altid følger tidens trends. Cashott sandaler med kilehæl og sort er altid populære, og du finder flere af dem på vores webshop. Mange af modellerne er så populære, at de reproduceres år efter år - så du er sikret fodtøj, der ikke lige sådan går af mode.

Cashott støvler og sko i høj kvalitet

Karakteristisk for CaShotts sandaler, støvler, sko og sneakers er deres ydersåler, der består af en blød og yderst fleksibel gummi- eller rågummisål, som følger din fods bevægelse, når du går. Derudover anvender de detaljer i form af store spænder og knapper, der støtter op om det rå antikke look, men som samtidig bevarer det rene og enkle skandinaviske udtryk.

CaShott - noget for enhver

Hos Lykkesko.dk er vi vilde med det danske brand, og vi vil derfor altid have et flot udvalg både forår og efterår. Det er et forholdsvist nyt og ungt mærke med deres 17 års erfaring, og så har de én sikker målsætning, der rammer alle deres produkter: ”Designed comfort”. Dette betyder blandt andet, at alle virksomhedens modeller fremstilles af ægte skind, naturmaterialer og med fokus på en kompromisløs kombination af fashion og sublim komfort. Mærket producerer sko til den cool og moderigtige kvinde, der lægger vægt på høj kvalitet. Derfor er mærket det perfekte valg til dig, der ikke går på kompromis. Hvis du vægter komfort og design højt kan et par nye CaShott sandaler, støvler eller sko være et godt bud!

CaShott sandaler

Udover deres succesfulde sneakers, får sandaler fra mærket i den grad også ethvert skohjerte til at banke. De mest populære sandaler er kendetegnet ved en kilehæl og to store spænder på remmene. Sandalens remme kan justeres med velcro, så de passer til lige netop din fod. Et par CaShott sandaler er et musthave i sommeren. Alle modellerne uanset sommer og vinter, er lavet i læder både ind- og udvendigt, hvilket resulterer i et godt fodklima. Indersålen er dejligt polstret, og støtter op om svangen. Derudover findes deres vinterstøvler med lækkert uldfor, der holder dine fødder varme i de kolde måneder. Hold øje med Lykkesko.dk og oplev vores store udvalg af deres sandaler og sko – der kommer hele tiden nye varianter. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x