• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Clarks

Filter

Clarks sko, sandaler og støvler

Dette engelske brand er en af verdens største skovirksomheder. Brandet bygger på et klassisk, men moderne design, hvor Clarks sko, sandaler og støvler giver dig en kompromisløs stil. Historien om mærket går helt tilbage til 1825 i en lille landsby i England, hvor de første par sko af fåreskind blev skabt at James Clark. Disse Clarks sko var tilpasset hverdagens behov, og tilbød folk yderst komfortabelt og langvarigt fodtøj, hvilket stadig er kernen i Clarks sko, sandaler og støvler den dag i dag. Siden da har mærket taget verden med storm, og du kan i dag finde sko fra mærket uanset, hvor du bor, eller hvor du foretrækker at shoppe. Shop dine nye flotte Clarks sko, sandaler, støvler, damesko og pumps online hos Lykke Sko.

Køb online hos Lykkesko.dk

Hos Lykke Sko er vi vilde med brandet, og har derfor et stort udvalg af herre- og damesko fra mærket hele året rundt. Det indebærer elegante Clarks sko, sandaler, støvler, ballerinaer, pumps, klassiske snøresko med videre. Med det store udvalg vil der være rig mulighed for at finde afslappede fritidssko, der holder dine fødder glade og veltilpasse, men også mere elegante modeller til job- og festlige anledninger. Derudover tilbyder vi hos Lykke Sko også enkelte Clarks Originals modeller. Vi har mange forskellige herremodeller og damemodeller og brandet spænder over de helt praktiske modeller til de mere smarte og elegante modeller, som stadig sidder godt på foden. Køb dine nye flotte Clarks sko, sandaler og støvler, som passer til lige netop dit behov hos Lykkesko.dk!

Clarks sko teknologier

Virksomheden bestræber sig på hele tiden at skabe bedre fodtøj med innovative teknikker samt materialer, og samtidig forblive tro mod deres fortid som traditionelle skomagere. I dag fremstiller brandet både Clarks sko, sandaler, støvler, pumps med en nærmest legendarisk holdbarhed, hvorfor du i høj grad er sikret ’value for money’. De fleste sko, sandaler og støvler fra mærket, produceres i dag i Vietnam fremfor Kina. Brandet gør brug af de nyeste teknologier inden for materialer og processer, hvilket sikrer kunderne sko af høj kvalitet. Eksempelvis benyttes PlusTM, hvilket er stødabsorberende indlæg, der genskaber naturlig positionering af dine fødder, så du bevæger dig på den måde, der er bedst for dig. Derudover anvendes den vandtætte og vindtætte teknologi GORE-TEX® i virksomhedens vinterstøvler. Ikke nok med det, så gøres der også brug af Active Air, der tilbyder stødabsorberende indlæg med luftgennemstrømning. Desuden har de udviklet teknologien Unstructured, hvilket er strukturløse midtersåler af letvægtsgummi, der gør skoene utroligt lette og åndbare. Endvidere benyttes teknikker som Atsu massagefodtøj, Flexlight, Wavewalk, Soft Tread, Agion® mv. Virksomhedens sko er af lækre skindkvaliteter og gode gummisåler.

Clarks sko online

Du kan være heldig at finde de populære modeller på udsalg på vores webshop. Et par Clarks sko, sandaler, støvler eller pumps kan de fleste nemlig bruge. Kig ind og hold dig opdateret på siden, hvis du leder efter billig Clarks damesko eller herresko. Vi har altid et godt udvalg fra mærket, da kvaliteten er i orden og efterspørgslen er stor.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x