VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Converse

Filter

Converse - All Stars og sneakers fra Converse hos Lykke Sko

Dette amerikanske mærke laver sneakers til mænd, kvinder og børn. Det amerikanske skomærke blev grundlagt i 1908 af Marquis M Converse, og har derfor mere end 100 år på bagen. Mærket kom frem i lyset i 1917, da den verdenskendte Converse All Star sko blev lanceret. Oprindeligt blev mærket brugt af basketballspillere, hvorfor de dengang blev betegnet som Chuck’s, der var til ære for NBA-spilleren Chuck Taylor. Brandet var derfor længe kendt som producent af sportssko, men dette ændrede sig, da deres basketballsko blev populære i adskillelige subkulturer i 70´erne og 80´erne, hvorefter denne Chuck Taylor All Star er blevet en legende. Den er tidløs, men også helt moderne og et vant syn i gadebilledet verden over. Skoene skaber et cool og sporty look, der har gjort deres modesko et stort hit hos modeelskere og trendsættere. Alle bør have et par af de klassiske Converse sko eller støvler.

Converse Sko tilbud

Du finder et stort udvalg af de evigt populære Converse sko All Star på tilbud på Lykkesko.dk, hvor både store som små kan nyde godt af de mange modeller og farver. Brandet blev opkøbt af sportsgiganten Nike i 2003, og er sponsor for Roskildefestivalen, hvorfor de altid har fingeren på pulsen, hvad angår mode og en funky livsstil. Find dine Converse sko – All Star hos LykkeSko.dk.

Converse sko i fede farver og mønstre

Hos Lykkesko.dk finder du både sorte og hvide Converse sko, sneakers og All Star samt i basic farver såsom beige og grå samt i andre fede farver alt efter sæson. Kendetegnet for alle sneakersne fra dette mærke er det karakteristiske stjernelogo med indgraveringen af Chuck Taylors navn. Sneakeren fås helt enkel og neutral, og er prydet af et let og sporty look med den hvide gummisål og de matchende snørebånd. Den er lavet af canvas både ind- og udvendigt, og er derfor utrolig blød i materialet og rar at have på. Du kan dog også få en mere eksklusiv variant i læder, der lige giver den et mere voksent og eksklusivt udtryk. Ydersålerne er altid lavet i gummi, og de er meget bløde og fleksible, hvorfor de følger din fods bevægelse, når du går. Endvidere har den en forstærkning i snuden i form af gummi. Skoene er at finde med både lav og høj skaft under navnene All Star OX og All Star Hi i utallige varianter. Sneaker støvlen har et casual hverdagslook, og modellen er gået hen og blevet en klassiker, der aldrig går af mode. De populære canvas og gummisko ses desuden i et væld af spændende mønstre og prints, så bliv draget af de mange flotte varianter og bliv inspireret til hvilken farve, der bliver din nye musthave.

Alle bør have et par Converse sko

Lave eller høje, i lærred eller læder, klassiske eller iøjefaldende - hver fan har sin yndlingsmodel! Udover de helt klassiske hvide Converse sko All Star har vi sort, rød, grøn, babysko, børnesko, damesko og herresko i mange størrelser. Nogen gange kan du være heldig at finde Converse tilbud eller udsalg i shoppen, og når der er billige Converse sko er det med at slå til. Når All Star er på tilbud ryger de nemlig hurtigt.

Converse sko online hos Lykke Sko

Vi hjælper dig med at finde din favorit. Hvis du kommer ind i vores fysiske butik i Silkeborg, vil du hurtigt opdage at meget af personalet selv sværger til dette altid hippe mærke. Vi har både Converse sko All Star til børn og voksne, så dine børn kan også komme til at se seje ud, derudover kan du selvfølgelig købe det på vores webshop.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x