• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 24/1-2021

Dr. Martens

Filter

Dr. Martens støvler

Dr. Martens er et britisk sko brand fra 1945, med en unik historie. Brandet er en fortælling om en britisk skoproducent i Northhampton i England og to tyske universitetsprofessorer, der gennem et unikt samarbejde beriger modebranchen med anderledes støvler i 1960erne. Professorerne havde patent på støvlen, mens Bill Griggs, den engelske skoproducent, havde produktionsfaciliteterne og de økonomiske midler til at påbegynde produktionen af Dr. Martens støvler og sko, hvorfor de indgik i et samarbejde. Sammen fremstillede de sko og støvler, der var både komfortable, praktiske og robuste med et klassisk design. Hos Lykkesko.dk finder du mange forskellige dr. Martens støvler og sko online.

Dr. Martens eller Doc Martin støvler

Mærket har fået sit navn af dets grundlægger, Dr. Klaus Märtens, som kort tid efter 2. Verdenskrig kom på idéen om at skabe behagelige og stabile arbejdssko. Mange forbinder derfor de robuste doc Martin / Dr. Martens støvler og sko med militærstøvler, da der er tale om kraftige og modstandsdygtige støvler til mænd og kvinder. Støvlerne bliver også kaldt Doc Martin hos den brede befolkning. Men med mindre ændringer i designet, blev målgruppen udvidet, da de gik fra arbejdsstøvler til at være nogle af tidens mest populære støvler. Doc Martin / Dr. Martens støvlerne er produceret i skind og læder af høj kvalitet, hvorfor de holder år efter år. De findes i utallige farver samt modeller og er kendetegnet ved den specielle gennemsigtige ydersål, de runder former og de gule syninger.

Doc Martens – elsket verden over

Selv mere end 50 år efter er Doc Martin / Dr. Martens støvler og sko kendt og elsket af mode- og skoentusiaster verden over, hvilket gør dem til ægte modeklassikere, og derudover har de også en rigtig god kvalitet. Find din Doc Martin / Dr. Martens yndlingsmodel på Lykkesko.dk eller inde i vores fysiske butik i Silkeborg.

Dr. Martens – Et ikon

I begyndelsen bredte skoene sig hurtigt til unge subkulturer, der var på forkant med det store ungdomsoprør i Storbritannien i 60erne. Støvlerne blev et symbol på sammenhold, og var en måde at udtrykke sig på. Skindheads i East End London var bl.a. den første gruppe, der brugte brandet som en klar markering af deres tøjstil. Den klassiske støvle, Doc Martin, står dog i dag mere for en individuel stil og personlig attitude end en bestemt gruppe. Mærket er blevet mere mainstream, men bevarer det urbane og rebelske udseende. Støvlerne bygger på en sål med indbygget luftpude, der giver en affjedrende effekt. Komforten er derfor i top, og Doc Martin / Dr. Martens støvler og sko er i dag garant for lækre læderstøvler med særlig stil og design.

Doc Martin, Martens, DMs eller bare Docs

Udover støvler producerer virksomheden også modesko, gummistøvler sandaler, tøj og accessories til mænd, kvinder og børn. På Lykkesko.dk finder du et flot udvalg af lange samt korte støvler fra mærket i enestående designs. Ud over Dr. Martens, er de kendt som Doctor Martens, Doc Martin, doktor Martens, Docs eller DMs. Find dine Docs i vores webshop. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x