• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Komfortable Ecco Shape

Velkommen til en revolutionerende nyhed indenfor høje hæle. Velkommen til Ecco Shape. Ecco Shape er helt ekstraordinært, da det er høje hæle du rent faktisk kan gå komfortabelt i. Det er en velkommen nyhed, som kvinder og deres fødder hele verden over vil elske. For hvem vil ikke gerne se både godt ud på høje hæle og stadig have det komfortabelt hvad enten du sidder, står eller går? Det er nu muligt med de utroligt smukke kreationer fra innovative denne kollektion. Køb Ecco Shape online her. Se udvalget herunder.

Ecco Shape – Stil og komfort i godt samarbejde

Med Ecco Shape får du stil og komfort i godt samarbejde. Meningen er, at du skal kunne træde ned i noget helt ekstraordinært, som dine fødder vil elske dig for – og samtidig se fabelagtig godt ud. Høje hæle er bare sexede. Men ofte er de ikke så sexede og venlige over for dine fødder. Det er nu ændret med disse visionære modeller, hvor der ikke kun er fokus på udseende og stil, men i mindst lige så høj grad også komforten.

Ekstraordinær teknologi

De smarte men stadig komfortable pump, stiletter og højhælede støvler fra Ecco Shape er nytænkning med stil. Modellerne er lavet på en ny teknologi hvor gele skaber en høj hæl, der ser 15 mm højere ud, end den i virkeligheden er. Alle modeller har en kombination af fleksibel sål, lethed og robusthed i ét, så hver skridt du tager føles endnu mere komfortabelt. Indvendigt finder du støtte med støbt fodflade og anatomisk læst. Udvendigt får du blødt og bøjeligt læder, der naturligt følger fodens bevægelser.

Komfortable høje hæle

Komfortable høje hæle er noget de fleste kvinder sukker efter. Der er ikke noget værre end en hel aften eller dag på de flotteste høje hæle, som slutter med ondt i fødder og trædepuder pga. den store belastning forfoden udsættes for, når hælen kommer op i højden. Brandet ved, at kvinder elsker stiletter og pumps, men at der også er stor efterspørgsel på komfort og velvære for fødderne. Det er det som Ecco Shape handler om.

Det mest unikke ved ECCO SHAPE er skaftet omkring anklen med en støttende struktur mellem indersålen og ydersålen. Anklen på SHAPE er kurvet (modsat traditionelle flade skanke) med huller igennem midten, som giver plads til et tyndt lag PU, der former en kurvet fodseng. Fodsengen har en anatomisk form, som følger konturerne af en kvindes fod - og det giver en fantastisk komfort. Skanken giver et støttende, naturligt fit og tillader foden af være ca. 15mm tætterne på jorden ved at lade forden synke 15mm ned i hælen. Det giver dig elegancen og udseendet af en 90 mm høj hæl, men på grund af den unikke konstruktion af SHAPE, så er din fod kun løftet 75 mm fra jorden - hvilket gør dem meget komfortable at have på. 

Derudover, så forhindrer den anatomiske skank at foden glider frem i skoen og det reudcerer presset på forfoden. Endelig er SHAPE ydersålen skabt af PU, der giver er let og gleksibel ydersål med bedre stødabsorbering. ECCO er den første virksomhed i verden til at bruge denne innovative teknologi. 

Med SHAPE kollektion får du det bedste fra to verdener og resultatet er fantastik. 

Shop Ecco Shape hos Lykkesko

Shop de smukke Ecco Shape online her hos Lykkesko. Vi har udvalgt flere forskellige modeller. Du finder på de helt klassiske sorte modeller og de lidt mere vovede i forskellige slags slangeskindsnuancer. Uanset hvad du vælger, så får du en revolutionerende nyhed, som dine fødder vil elske. Hos Lykkesko har vi altid et stort udvalg fra denne producent og deres nye linie Ecco Shape er vi meget begejstrede for. Vi kan se, at vores kunder fra første færd har taget rigtig god imod de nye modeller, så der må være noget om snakken.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x