• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Fitflop

Filter

FitFlop sandaler & sko online

Hos Lykke Sko har vi taget dette smarte mærke ind. Vi har FitFlop sandaler, sko, støvler og ballerina i vores sortiment, og vi er glade for at kunne tilbyde dig dette ergonomisk korrekte fodtøj, som bare føles som en drøm at gå i. Find dine favorit FitFlop sandaler, sko, støvler og ballerina online i vores webshop. FitFlop sko kommer i skønne farver, og tilbyder dig en komfortabel gang. Vi har mest FlipFlop i sommersæsonen, hvor der er fokus på de komfortable og stadig smarte sandaler.

FitFlop sandaler sidder, som de skal

Den første FitFlop sandal Walkstar 1 blev solgt i år 2007 efter canadieren Marcia Kilgore (skønhedsindustri-entreprenør og multi-tasking mor) fik en god idé. Klipklappere er et must i sommerhalvåret, men de almindelige flipflops giver dig ikke verdens bedste komfort, så hvorfor ikke udvikle en, som du rent faktisk kan have på i mange timer, og som der oven i købet aktiverer din benmuskulatur imens, du går. Marcia Kilgore samarbejdede med biomekaniker eksperterne Dr. David Cook og Darren James om at udvikle den perfekte flipflop. Brandet er stadig ungt, og virksomheden mener at deres unge alder som producent af sko, giver dem en frihed til at drømme. En mulighed for at se fodtøj med nye friske øjne og til at levere lige dele sjov, frygtløshed og funktionalitet. Fodtøjet kombinerer stor komfort med lækkert design, og blev hurtigt en verdensomspændende succes med mange kendte som tilhængere. Den dag i dag fås Fitflop sandaler og sko i et utal af modeller samt farvekombinationer, og kollektionen er også udvidet med både støvler, ballerinaer, sneakers og hjemmesko.

Din Fitflop forhandler

De populære sandaler findes både med et sporty look samt med et mere eksklusivt udtryk og utrolig brugbart udseende. Derudover findes FitFlop sandaler både med og uden hælkap, men alligevel sidder de godt fast på foden, da du enten har remme over foden eller tå-rem samt en bred v-lukning over vristen. Remmene er lavet i skind, hvorfor du skal være opmærksom på, at de kan ske at give sig lidt. Særligt karakteristisk ved brandets fodtøj, er den høje platform på 4 cm, der giver god affjedring. Brandet er ikke bange for at tilføre fodtøjet fine dejtaljer såsom similisten, som bryder det enkle look. Hos Lykke Sko er vi glade for at være din FitFlop forhandler.

FitFlop sandaler & sko med Microwobbleboard teknologi

Ja skoene ser fantastiske ud, men de gør mere end bare det. Bare prøv et par FitFlop sandaler, sko, støvler eller ballerina og det er sandsynligt, at du vil føle en af brandets smarte teknologier med det samme. Brandet er eksperter indenfor deres nicheområde. For seks år siden da de for første gang satte deres præcisions ergonomi under et par sporty spænder, var de eneste regler de fulgte dikteret af deres biomekaniker eksperter. Brandet laver komfortable sko og de førte eksperternes råd ud i virkeligheden, og skabte en multi-tæt Microwobbleboard midterså,l og lancerede den som deres første sandal. Microwobbleboard sålen leverer ekstraordinær komfort som ikke alene hjælper med at absorbere stød, men som også kan sprede presset på underfoden ved øjeblikkelig forøgning af kontaktområdet af foden med midtersålen. Over 20 millioner par FitFlop sandaler, sko, støvler og ballerina er blevet solgt siden den første sandal kom på markedet. Og de får ofte at vide af glade kunder, at de laver det mest komfortable fodtøj i verden. Deres sko er biomekanisk fodtøj, som aktiverer op til 30 % mere af muskelmassen, når du går, da sålens opbygning giver dig en naturligt udfordring. Det sætter musklerne på arbejde, så du får opstrammede lægge, lår og bagdel ved blot at gå i dem. Her hos Lykke sko har FitFlop sandaler og sko også mange fans, og det meste af personalet sværger selv til deres skønne sandaler. Brandet er desuden dokumenteret med 25 % bedre stødabsorbering, hvorfor skoene yder dig en særdeles god komfort. Som de eneste i verden har brandet MicrowobbleboardTM og BiomimetixTM patenterede såler, der giver et særligt sålsystem bestående af 3 zoner. Hælzonen er stødabsorberende og vibrationsdæmpende, mens mellemsålen giver en blød svang, og sikrer den høje komfort. Til slut beskyttes fodens små knogler af den mellemhårde sål i forfoden. På trods af de umiddelbare bombastiske såler, er det lykkedes brandet at udvikle en meget let sko, der samtidig er smart og klædelig.

FitFlop udsalg

Virksomheden fokuserer stadig på at levere det bedste indenfor biomekanisk fodtøj, men nu i et bredere udvalg af styles, så kunderne have den glade FitFlop-følelse på hvert tidspunkt af året. Brandet mener, at når du føler dig fantastisk til mode, så kan du gøre alt. Vi håber også, at du vil finde dig fantastik til mode i fodtøj fra dette brand. Du kan være heldig at finde din favorit på FitFlop sko udsalg i vores webshop. Vi har udgåede styles til nedsatte priser. Kig ind på LykkeSko.dk og find dine favoritter iblandt vores mere end 2000 styles og mere end 130 forskellige mærker, er der nok at vælge imellem. Velkommen indenfor. Vi er din FitFlop forhandler af sko og sandaler.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x