• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Gabor

Filter

Gabor sko, sandaler, støvler, pumps

Gabor er komfortable og moderigtige sko til kvinden, der ved, hvad hendes fødder vil have. Brandets signatur er, at producere en komfortabel sko med et godt håndværk, som stadig er stilfuld, og kan bruges til alle lejligheder. De har formået at udvikle et kvalitetsprodukt, som er anerkendt, og har ry for at lave en sko, der sidder perfekt, og holder længe. Derfor er der mange, der sværger til mærket, og som køber Gabor sko, sandaler, støvler, pumps, sneakers eller ballerinaer igen og igen. Find dine nye smarte Gabor sko, sandaler, pumps, støvler, sneakers eller støvler på vores webshop.

Gabor sko – klassisk til den moderne kvinde

Brandet er en tysk skoproducent, som har en stor passion inden for mode. De har mange års erfaring bag sig, eftersom at virksomheden blev etableret tilbage i 1949 af brødrene Bernhard og Joachim med samme efternavn, som brandet har i dag. Hele rejsen startede med at brødrene byttede deres fars ur for en symaskine, og på det tidspunkt påbegyndte produktionen af modesko. De har formået at blive en af de mest succesrige familieejede virksomheder i verden, og deres brand har solgt over 200 millioner par sko. Ved at de har så mange års erfaring, er du sikret en sko af høj kvalitet, da alle produkter bliver gennemtestet, og så har de en meget sikker kvalitetskontrol, så et produkt kommer ikke ud i butikkerne uden at blive tjekket inden. Produktionen af Gabor sko, sandaler, støvler, pumps, sneakers og ballerina foregår i det sydlige Tyskland, hvor de arbejder på at fremstille sko, som understøtter foden. Det er vigtigt for dem, at kombinere godt håndværk og pasform med et unikt design, hvor det er muligt at bære skoen hele dagen uden ubekvem. Målgruppen er den stil- og kvalitetsbevidste kvinde, som ligger vægt på komfort.

Bredt sortiment

Gabor har både et bredt og dybt sortiment forstået i den forstand, at de producerer alt fra de klassiske og feminine sandaler til de lidt mere robuste støvler. Deres valg af materialer er også en vigtig del af processen for at lave et godt håndværk. Gabors sko, sandaler, støvler, pumps, sneakers og ballerina er lavet med perfektion. De benytter sig af materialer som skind, hvor for eksempel alle deres indersåler er lavet af skind. De laver også sko med ekstra vidde i pasformen, hvor de har to forskellige bredder udover den normale pasform. Det er anvist i sålerne, hvor en bred er betegnet som G og H er det bredeste. Deres såler er meget stødabsorberende, hvilket også er med til at give skoen en god komfort. Gabors sko forhandles i halve numre, som er med til at gøre, at det er nemmere at finde den helt rigtige størrelse til din fod, og igen hjælper komforten på vej. I vores webshop har vi mange af hver slags.

Gabor damesko hos Lykke Sko

Hos Lykkesko.dk forhandler vi Gabor støvler, sandaler, pumps, sneakers, ballerinaer og almindelige sko. Langskaftede støvler er også at finde i vores sortiment, hvor det er muligt at få forskellige slags vidder. Der fås støvler både i S, M, L, XL, XXL - skaftevidden vil være angivet i produktteksten. Kig efter og vær heldig, for nogen gange er der Gabor udsalg i webshoppen og så kan du finde rigtig gode skokup.

Se også vores udvalg af sko fra RiekerWonders og Ara. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x