• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Gant

Filter

Shop Gant sko & støvler online

Det amerikanske livsstilsmærke blev lanceret i 1949. Virksomheden designer og producerer kvalitetssko, lækre Gant støvler, pumps, sandaler m.m. Virksomhedens designs er inspireret af den moderne og ubesværet østkyst livsstil. Find Gant sko og støvler online på shoppen hos Lykke Sko. Vi kan godt lide de simple og enkle design, som emmer af kvalitet og overskud. De lækre modeller holder sæson efter sæson, og giver dig et stilsikkert look. Er du til et sofistikeret og afslappet look, er et par Gant sko eller støvler helt sikkert noget for dig.

Gant sko - autentiske og amerikanske klassikere

Alle deres designs er autentiske og amerikanske klassikere. Deres fodtøj er designet med nye silhuetter og elegante detaljer, som sørger for at holde dig chic og casual i alle situationer og i alt slags vejr. Virksomheden har også moderne fodtøj til forskellige udendørsaktiviteter. Deres produkter er designet med stor dedikation til stil, kvalitet og skohåndværk, og de stræber efter at sikre et perfekt udseende og en perfekt pasform. Historien
 om Gant sko blev lanceret i år 1949 af den ukrainske Bernard Gantmacher. Bernard rejste i 1914 til New York city for at skabe en bedre fremtid for sig selv. Bernard startede med at studere til pharmaceut på Columbia University. Samtidigt arbejdede han om natten i tøjdistriktet i Lower East Side for, at kunne finansiere hans studier. I 1927 mødte han sin kommende kone, og parret flyttede sammen til New Haven. Her begyndte han at arbejde som en underleverandør af skjorter for andre mærker. Han blev hurtigt anerkendt, og blev partner med nogle af de mest bemærkelsesværdige mærker igennem tiden. Han begyndte snart at sætte et G på alle de skjorter, for at kunderne kunne se, at de var i den bedste kvalitet. Hurtigt blev efterspørgslen større end udbuddet, hvilket fik ham til at starte virksomheden Gant of New Haven i 1949 sammen med hans to sønner.

Gant sko - produktionen 


Brandets sko og støvler bliver produceret i udvalgte italienske og europæiske fabrikker. De bliver lavet i de fineste udvalgte materialer såsom blød og smidig italiensk Vitello læder, hvilket sørger for at skoene er i højeste kvalitet. Virksomheden inddeler deres sko i to kategorier, de essentielle og de sæsonbetonede. De essentielle er ofte gengangere år efter år imens de sæsonbetonede udskiftes hele tiden.

Gant sko og støvler online hos Lykke Sko


Hos Lykke Sko har vi et godt udvalg af brandets sko og støvler til mænd og kvinder. Du kan se vores udvalg af Gant sko og støvler online på vores webshop Lykkesko.dk samt på hylderne i butikken i Silkeborg.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x