• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Glerups

Filter

Lækreste Glerups hjemmesko

Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af Glerups hjemmesko. De fodformede hjemmesko er kendt for deres fantastiske komfort og flotte og enkle design, og derfor har disse hjemmesko vundet plads i danskernes hjerter. Derudover er et par Glerups hjemmekso utrolig holdbare, og når du først har haft et par af disse hjemmesko, tøfler eller ankelsko på fødderne, så vil du altid vende tilbage til dette mærke. Glerups hjemmesko er også den oplagte gaveidé til især far, farfar og morfar, men også kvinderne efterspørger de skønne modeller.

Glerups - hjemmesko med værdier

Skoene er designet af Nanny Glerup, som for mere en tyve år siden filtede sit første par hjemmesko af ren og naturlig uld fra sine egne gotlandske får. Skoene blev beundret fra alle sider, og derved startede virksomheden. I begyndelsen producerede Nanny kun meget få par hjemmesko, men siden hen har hun og familien arbejdet hårdt for at udvikle produktionen og produktionsteknikken, og virksomheden har sideløbende vokset sig stor, da efterspørgslen efter de lækre produkter blev så stor. Familien står 100% inde for den højeste kvalitet og produkterne, og derfor har familien også sat sit navn på produktion. Produktionen bliver løbende kvalitetssikret, da det er meget vigtigt for familien, at kunderne altid får det bedst mulige produkt. Glerups hjemmesko er i dag mere populært end før.

Helt naturlige filtsko

I produceringen af Glerups hjemmeskoene anvendes 100% rent uld. Uldet er behandlet så naturligt som muligt. Ulden vaskes i vand, og kartes efterfølgende. Dette bearbejdes til sokker, som ved hjælp af damp filtres. Herefter bliver sålerne både limet og syet på. Sålerne er enten lavet af naturgummi eller kalveskind. Disse futter eller tøfler holder dine fødder dejligt lune, og de er utroligt behagelige at have på.

Hjemmesko til hele familien

De skønne modeller er blevet så utrolig populære, at sortimentet er udvidet med flere forskellige modeller, farver og størrelser. Derfor kan du nu vælge dine yndlingsmodel til dig selv eller dine kære i forskellige nuancer og faconer. Til voksne er der de helt traditionelle slippers uden hælkappe, som er lige til at smutte i, og som er super praktiske, når du hurtigt skal have noget på fødderne en kold vintermorgen, når du står ud af sengen. Derudover kan du vælge modellen med hælkappen, som sidder lidt bedste fast – eller ankelstøvlen som er som en lille støvler, der går op og luner godt omkring anklen. Til børn har vi udvidet sortimentet, og her kan du nu også få de lækre hjemmesko i en smart ballerinamodel til pigerne, som er perfekt til indesko i børnehaver, skoler og SFO’er. Udover de klassiske farver koksgrå og lysegrå kan du også få nogle af modellerne i mere friske farver som lilla, rød og en flot aquarius-blå.

Køb Glerups hjemmesko hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko er vi stolte over, at vi kan sælge dig Glerups hjemmesko og slippers, da det virkelig er et kvalitetsprodukt. Derfor anbefaler vi dig, at købe et par, mens lager haves. Skoene er ikke bare fantastiske at gå i, de er også dejlig varme og særdeles behagelige at have på, også hvis du har disse sutsko på uden strømper. I Danmark, hvor det er mere koldt end varmt, er hjemmesko et musthave, og derfor er det også fantastisk at disse hjemmesko formår at forene flot design og god komfort, således du kan bruge dine hjemmesko i hyggelige lag og være smart klædt på - samtidig. Gør dine fødder en tjeneste og hop i et par fantastiske Glerups hjemmesko. Køb dem i vores butik i Silkeborg eller på vores webshop. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x