VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Green Comfort

Filter

Green Comfort - Sandaler, sko og sutsko fra Green Comfort hos Lykke Sko

Brandet er et dansk skomærke der, som navnet antyder, har en klar vision om at skabe sko med en høj komfort, kombineret med modens tendenser, bæredygtig produktion og høj kvalitet indenfor valg af materialer. Green Comfort sandaler, støvler, sko, pumps og ballerinaer er imidlertid ikke kun kendt for stor komfort, idet brandet også har beriget modebranchen med Green Comfort sko, støvler og sandaler med et mere trendy look i stil med tidens trends. Mærket har derfor et stort fokus på helheden, og det unikke produktsortiment er produceret i lækre materialer såsom skind, læder og ruskind. Mange af skoene er lavet i det lækreste kalveskind både indvendigt og udvendigt, og de lækre Green Comfort sandaler, sko, støvler, pumps og ballerinaer vil derfor forme sig efter din fod, når du tager dem i brug.

Green Comfort sko er vidunderlige stødabsorberende

Kernen til Green Comforts skos succes er den patenterede Biomechanic Energy Sole™, der er indbygget i alt fodtøj fra mærket, og indretter sig efter din fods behov. Den unikke støddæmpning i Green Comfort indersålen giver en direkte kontakt med dine fødder, og aktiverer alle de små muskler. Dette medfører en bedre blodcirkulation og mere energi. Sålen er den mest stødabsorberende og holdbare sål på markedet, hvorfor fodtøj fra brandet er et ideelt match til mænd og kvinder med en forkærlighed for modesko af stor komfort, som aflaster fødder, ben og ryg. Shop dine Green Comfort støvler, sandaler, sko, pumps og ballerinaer på vores webshop. 

Green Comfort sko anbefales af fodlæger

Mærket er lidt bredere i læsten og godt til fødder, som har det svært i en sko med en almindelig pasform, hvorfor det ikke er uden grund, at du vil blive anbefalet produktet af din fodlæge, hvis du har problemer af den ene eller anden årsag. Fødder med knyster og gigt vil elske Green Comfort sandaler, sko og støvler, da de har fokus på design uden at gå på kompromis med komforten eller bredden i deres produkter. På Lykkesko.dk er vi glade for at kunne vise dig et bredt sortiment fra brandet primært til kvinder. Skoene bliver produceret inden for EU, hovedsagligt Italien og Portugal, og det er ét kvalitetsstempel i sig selv. Deres produkter er udviklede i et tæt samarbejde med et team af forskere i biomekanik, ortopædskomagere og statsautoriserede fodterapeuter. Det sikrer ergonomisk korrekt fodtøj, der kun vil det bedste for dine fødder. Fodtøjet er beregnet til at kunne bruges mange timer hver dag uden, at det går ud over komforten. Brandet hører til i Randers, og blev startet tilbage i 1993, hvor det første produkt var støddæmpende indlægssåler. Men hurtigt voksede behovet for komfort, og der blev efterspørgsel efter sandaler med samme gode effekt og i 1995, så de første Green Comfort sandaler derfor dagens lys. Virksomheden fabrikerer også sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj til industrien, hvor der også er strenge krav til komfort til fødder, der er mange timer i skoene. Søsterselskabet New Feet producerer fodtøj til folk med gigt, diabetes eller følsomme fødder.

Yak-læder fra Mongoliet

Som endnu et kvalitetsstempel finder du fra efteråret 2015 yak-læder fra Mongoliet i deres kollektioner af Green Comfort sko og støvler. Yak-læder er fire gange så slidstærkt, som almindeligt læder og blødere. Som altid er farveskalaen tilpasset vores nordiske stil og klima. Komfort og kvalitet er som altid i højsædet. Yak-læderet er meget velegnet til fodtøj, der skal kunne klare råt terræn, så som vandrestøvler og trekkingstøvler, hvor slidstyrke, komfort og ikke pasform rigtig sættes på prøve.

Køb sortimentet online

På Lykkesko.dk er vi glade for at kunne vise dig et bredt sortiment af Green Comfort sandaler, støvler, sko og pumps - primært til kvinder. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x