• Gratis levering v/ køb over 500 DKK
  • Lynhurtig levering 1-2 dage
  • Gratis retur - 14 dage

Haflinger

Filter

Haflinger hjemmesko

Hos Lykke Sko finder du et bredt udvalg af de utrolig lækre Haflinger hjemmesko i den skønne uldkvalitet, der holder dine fødder tilpas varme uanset årstiden. Find dine nye Haflinger hjemmesko online på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Silkeborg. Vi har mange fine Haflinger hjemmesko til salg. Både i neutrale farver og nogle med et farvepift. Find din nye favorit her på vores webshop.

Haflinger hjemmesko - utrolig kvalitet og godt håndværk

Med mere end 50 år på bagen er den familieejede virksomhed Haflinger en af de største producenter af kogt uld i Tyskland. Virksomheden styres af barnebarnet af grundlæggeren, og er kendt på mange internationale markeder; ikke kun for sine kogte uldslipper og uld clogs, men mere vigtigt for deres utrolige kvalitet og håndværk. En af deres grundprincipper i udviklingen af deres produkter er, at sætte nye standarder for bæredygtighed. I 1990 blev de traditionelle Haflinger hjemmesko / uldslippers importeret til det amerikanske marked, og siden da har produktlinjen udviklet sig kraftigt til også at indeholde læder clogs og filttræsko, sandaler og flade sko med aftagelige indersåler. Materialerne der bliver brugt til produktionen af deres hjemmesko er ca. 95% af dem fra Tyskland, hvor de øvrige kommer fra nabolandene til Tyskland. Dette sikrer Haflinger meget høje kvaliteter på deres produkter. Uanset hvilken style du foretrækker, så vil Haflinger konstant pakke dine fødder ind i komfort og stil.

Komfort uanset årstiderne

Kogt uld og filt er blevet brugt i Europa i mindst 70 år. Det er proportionerne, åndbarheden og blødheden af begge materialer, der er hemmeligheden bag deres succes. Derudover er uld et naturligt isoleringsprodukt – det holder dine fødder kolde om sommeren og varme om vinteren, så du er garanteret komfort hele året rundt, uanset årstiderne. Derudover kan dine fødder ånde i uld.

De små detaljer

Ved dette brand er det ofte de små detaljer, der lige giver produktet den sidste finish. En rød kant på en helt grå model, blomsterpynt, hjerter og sommerfugle til de pigede modeller, en applikeret viking til drengene eller en stribet overdel til herrerne. Her finder du hjemmesko, som er alt andet end kedelige.

Haflinger hjemmesko – velvære for dine fødder

Firmaets fodtøj af kogt uld og filt giver fordele til både sunde og problemfyldte fødder. Mærket lægger op til en aktiv og sund livsstil med fodtøj, der kombinerer naturlige og åndbare materialer med essentiel fodsupport. Haflinger hjemmesko forbedrer folks livskvalitet, og når du har et par af deres slippers på, får du wellness hver eneste dag. Haflinger bruger kork til i deres hjemmesko, da kork tilpasser sig efter ens fod, så man på denne måde føler sig godt tilpas, samtidig med at det er sundt for ens fødder. Derudover er deres latex sål belagt med skridsikkert gummi, så man får et godt fodfæste. Find dine nye hjemmesko og slippers i på vores webshop, eller i vores fysiske butik på Torvet i Silkeborg.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x