• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Hummel

Filter

Hummel sko online hos Lykke Sko

Lykke Sko er stolte af at kunne præsentere en bred vifte af Hummel sko til børn. Brandet har gennem sin lange levetid opbygget et solidt kendskab til valg af materialer og produktionssteder, og brandet dækker over en bred produktgruppe, som henvender sig til både mænd og kvinder og drenge og piger. Her på shoppen finder du et godt udvalg af børnesko fra mærket. På shoppen finder du i kategorien Hummel sko, vinterstøvler, sneakers, gummistøvler, støvler, ballerina og sandaler til børn i sæsonen. Alt i alt er der mange forskellige Hummel sko til børn i alverdens glade farver.

Historien om Hummel sko

Brandet startede i Hamborg, hvor Albert Messmer udvikler fodboldstøvler, som en af de første i verden. Derefter starter han sammen med sin bror Michael Ludwig, firmaet Messmer & Co. I I 1927 udsender brødrene deres første katalog. Heri er der forskellige slags sportsstøvler med navnet Hummel. På grund af Anden Verdenskrig går firmaet konkurs, men overtages firmaet af Bernhard Weckenbrock. Op gennem 60’erne tegner firmaet sine første sponsoraftaler med forskellige sportsklubber og den dag i dag, sponsorerer firmaet stadig den tyske håndboldklub, som de tegnede sponsorat på i 1964. Dette er en af de længste sponsorater i historien! I 1971 danner danskerne Jørgen Vodsgaard og Max Nielsen VN Sport ApS for at markedsføre brandets produkter i Danmark. I 1980 blev virksomheden 100% danskejet, hvor Jørgen Vodsgaard og Max Nielsen overtog firmaet. På grund af en konkursbegæring i 1994, blev firmaet opkøbt af investeringsfirmaet Thornico, som er ejet af familien Stadil. Så den dag i dag er brandet et 100% dansk brand, som alle forbinder med den karismatiske frontfigur Christian Stadil.

Hummel sko til alle

Produkterne er kvalitetsvarer, som bliver opbygget fra bunden, fra sål til snørebånd, hvilket øger levetiden. Alle Hummels sko er med gummisål og fås både i læder og tekstil. Deres fokus er på sportssko og sneakers, og skoene har et sporty look med et twist af retro i designet. Vinklerne, der også er firmaets logo, er blevet en genkendelighed i gadebilledet, og er også altid placeret et sted på produktet. De sidste år har de seje sneaker støvler domineret skoler og børnehaver, og kollektionen udvides konstant med nye varianter og de flotteste, sjoveste og mest iøjefaldende farvekombinationer du kan forestille dig.

Hummel sko, vinterstøvler, sneakers, gummistøvler til børn

Brandet har alt hvad hjertet kan begære af smart og eftertragtet fodtøj til børn, og hos Lykke Sko kan du finde alt fra Hummel sko, vinterstøvler, sneakers, gummistøvler, børnesko og støvler. Et par farverige sko eller støvler fra dette brand vækker altid glæde. De populære sneakers støvler ser du overalt hos børn og unge. Vi er glade for at kunne præsentere dig for så stort et udvalg af de populære Hummel sko produkter, som kommer igen sæson efter sæson med nye glade og smarte farvekombinationer. Ofte vil du finde de flotte modeller i en flot grundfarve, som så enten har en enkelt kontrastfarve i vinklerne eller med flere forskellige farver i vinklerne. Udover de meget farverige modeller, så kan du også finde modeller, som er mere nedtonede eller tone-i-tone, så som mørkeblå med en anden blålige nuance i vinklerne. Lad dig inspirere i shoppen og lad børnene hoppe ud i et par friske Hummel sko, vinterstøvler, sneakers, gummistøvler, Børnesko, støvler osv. som gør dem seje i skolegården.

Hummel sko til børn - glade produkter

Brandets produkter og især sko kommer tit i flotte farvestrående nuancer og med glitrende overflade, som børnene er vilde med. De markante glade farver er oftest dem, der ryger først. Hos Lykke Sko har vi Hummel sneakers, børnesko, gummistøvler, sandaler, støvler, vinterstøvler og ballerinaer. Du kan være heldig, at der er Hummel udsalg eller tilbud i vores webshop, eller kom forbi vores butik i Silkeborg. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x