• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Lynhurtig levering 1-3 dage
  • Gratis retur

KangaROOS

Filter

Historien bag KangaROOS

KangaROOS blev grundlagt i 1979, og blev skabt af kun én person, nemlig Bob Gamm. Man kan roligt sige, at han var afhængig af at løbe, og løb dagligt 10 km. Men der var en ting, der irriterede ham – hvad skulle han dog gøre af sine nøgler, når han løb? Og det var det, der inspirerede ham til at skabe branded KangaROOS, sko med en smart lomme, hvor der var plads til små hverdagsting.

Mange amerikanske atleter har efterfølgende tilsluttet sig til mærket, og det er blevet en del af den amerikanske mentalitet – og det er ikke kun på grund af lommen.

Skoene har deltaget i både NFL, NBA, NHL og MBL, og har et samarbejde med NASA, der resulterede i den berømte lomme, og et mangeårig samarbejde med Walter ”Sweetness” Payton, og du vil opdage, at der er meget mere i Kangaroos end bare en sko.

KangaROOS sko, sneakers og støvler

Den store erfaring indenfor gummisko og sneakers til alle aldersgrupper har KangaROOS samtidig formået at overføre dette til andet fodtøj. Her hos Lykke Sko har vi et stort udvalg til både mænd, kvinder og børn, så ingen i familien bliver snydt for nogle lækre KangaROOS sko, sneakers og støvler. Den høje kvalitet har heldigvis ikke smittet af på prisen, som ligger på et niveau, hvor alle kan være med. Det er en super god investering, da KangaROOS sko, sneakers og støvler har et lækkert design, og er lavet i hårdført kvalitet.

Du får et fedt design i hårdført kvalitet

Med den ikoniske kænguru på skoen, er du sikker på at få et par sko, der ikke kun er til for at se pæne ud, men som samtidig kan holde til at blive brugt. Den hårdføre kvalitet gør også, at deres sko til børn er et kæmpe hit, da de kan holde til de strabadser, børnefødder vil udsætte dem for. Med det smarte og moderne design sikrer brandet samtidig at skoene passer til alle aldersgrupper, der gerne vil have fodtøj, som er behageligt at gå i hele dagen, lige meget hvor meget man går. Og med den klassiske stil går skoene aldrig af mode, så det ikke kun slidstyrken der er langtidsholdbar.

KangaROOS sko, sneakers og støvler online hos Lykke Sko

På vores onlineshop hos Lykke Sko finder du flere af de smarte KangaROOS sko, sneakers og støvler til mænd, kvinder og børn, så ingen i familien bliver snydt. Disse lækre sko kan bruges til både hverdag og sportslige aktiviteter. Vi har både KangaROOS sko, sneakers og støvler, og alle har et klassisk og moderne design, og man kan se, at de er lavet i rigtig god kvalitet, for en lang levetid. De kan fås i et hav af farver og modeller, så mon ikke vi har dit næste par KangaROOS sko, sneakers eller støvler. Vi glæder os i hvert fald til at betjene dig med den bedste service – om du handler på vores webshop, eller kommer ned i vores fysiske butik i Silkeborg på Torvet 2.

Udsalg – KangaROOS sko, sneakers og støvler

Du kan være så heldig at finde de smarte KangaROOS sko, sneakers og støvler på udsalg på vores webshop, eller i vores fysiske butik. Så hold øje med vores hjemmeside for at gøre et godt kup, vi har et bredt udvalg. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x