• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 30 dage

Kawasaki

Filter

Kawasaki sko – et japansk navn – et dansk brand

Kawasaki sko. Sportssko i 70'erne, diskosko i 80’ere, arbejdssko i 90’erne og i dag en trendy retro sko. Dette er historien om den flade sko, der udseendemæssigt ikke gør meget væsen af sig, men som alligevel er blevet en skolegende. Kawasaki skoen blev opfundet af en dansk virksomhed og senere markedsført, så den blev den bedst sælgende sko nogensinde i Danmark. I dag er Kawasaki sko meget populære hos teenagere og den yngre generation, som kan identificere sig med de afslappede sko, som desuden kan fås for en meget overkommelig pris og i mange forskellige designs og farver.

                                       

Kawasaki sko - båret i årtier

Ved at forblive loyal over for skoens kerneværdier både når det kommer til produktion og design, har brandet formået at føre Kawasaki sko igennem årtier, og fået den til at blive et ægte retro produkt. Produktionen laves på samme måde og med det selv samme maskiner, som da det hele startede for mere end 40 år siden. Brugen af naturlige produkter og en produktion, der kun forgår i Europa, er ting som både industrien, og forbrugerne kan lide.

 

Sort, hvid og et væld af farver

At være loyal overfor designet betyder ikke, at designet ikke har ændret sig igennem årene. I starten blev Kawasaki sko kun produceret i de to farver sort og hvid, mens skoene i dag er tilgængelige i et hav af farver, prints og forskellige styles. Det er dog stadig de hvide og de sorte modeller, der er mest populære og eftertragtede. Basic kollektionen kan suppleres hele året rundt både i sko og i støvler, mens specielle modevarianter suppleres måned for måned i et begrænset antal. Kawasaki sko har vist sig at være et utrolig stærkt sælgende produkt på det meget konkurrenceprægede skandinaviske mode- og livsstilsmarked og i de sidst få år over hele Europa- og firmaet udvider stadig på nye markeder.

 

Plateausåler fremme igen

Plateausåler stammer helt tilbage til oldtiden, hvor græske skuespiller havde plateausåler på for at publikum bedre kunne se dem på scenen. Nogle mener, at plateausåler blev skabt så overklassen kunne føle sig højere end de almindelige folk. Andre mener, at plateausåler blev opfundet for at holde fødderne rene for skidtet i gaderne. I dag ses plateausåler igen overalt i modebilledet, og Kawasaki sko er ingen undtagelse. Derfor kan du også få disse populære sko med den høje sål, som gør dem yderst moderne og aktuelle i modebilledet.

 

Køb Kawasaki sko online hos Lykke Sko

Find dine nye sko online hos os på vores webshop. Vi har Kawasaki sko og sneakers både junior og voksne på vores webshop, samt fysisk i vores butik på Torvet i Silkeborg. De smarte modeller er også meget populære som konfirmationssko, og det er skønt at få en par sko, som også kan bruges efter den store dag – og stadig være smarte at se på, selvom de ikke er sat sammen med det finere tøj. Du kan være heldig at finde dine nye Kawasaki sko på udsalg på vores webshop eller butik - hold øje med vores side for at finde inspiration og gode tilbud. Du kan nemlig nemt være heldig, og finde disse populære sko på udsalg eller med en besparelse, hvis du følger med her på siden. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x