VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

LBDK

Filter

IBDK - Støvletter, sko og sandaler fra IBDK hos Lykke Sko 

LBDK er et dansk mærke, der både producerer og importerer sko fra hele Europa. Største delen af deres fodtøj bliver produceret i Portugal, Spanien og Italien, men designet er selvfølgelig 100% dansk. LBDK sko, støvler, støvletter og sandaler er kendt for deres gode kvalitet, unikke design og gode pasform. LBDK sko, støvler, støvletter og sandaler henvender sig til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der ikke går på kompromis. LBDK har deres base i Klampenborg, men mærket nyder stor succes i store dele af Danmark, hvor de modebevidste kvinder elsker LBDK sko, støvler, støvletter og sandalers unikke design og gode kvalitet. LBDK sko, støvler, støvletter og sandaler har et ry for at lave deres produkter i kvalitetsmaterialer, og så er der garanti for et unikt og godt stykke håndværk.

God komfort og stilsikre sko fra LBDK

LBDK sko, støvler, støvletter og sandaler lader os genopdage, hvad det betyder, når man siger god komfort. Firmaet er innovative og varierende i deres styles, og vil gerne følge tidens trends. LBDK’s produkter har en fremragende pasform, og går samtidig ikke på kompromis med hverken designet eller komforten. Deres materialer bliver nøjet udvalgt, hvilket også udstråler en vis form for kvalitet. LBDK sko, støvler, støvletter og sandaler henvender sig til en bred målgruppe af kvinder. Det er kvinder, som har komforten for øje, og ved, at tidsrigtigt kvalitetsfodtøj betaler sig.

LBDK sko, støvler, støvletter og sandaler online hos Lykke Sko – udsalg

Hvis du er på udkig efter et par smarte støvletter eller nogle behagelig sandaler, så finder du det helt sikkert hos Lykke Sko, hvor vi har et stort udvalg af LBDK sko, støvler, støvletter og sandaler i en lang række frække og neutrale farver, men der er også nogle modeller, der er beriget med unikke detaljer, som tilfører skoene en ekstra dimension, så der er sko til enhver lejlighed. Og hvis du ikke vil lade dig begrænse af lukketiderne i vores butik i Silkeborg på Torvet 2, ja så kan du altid besøge vores online univers. Her får du også et godt indblik i, hvad der er på udsalg, og måske finder du et par sko, som du bare må eje. Lige meget hvor mange sko du skulle have lyst til at købe, så bliver de alle sendt hjem til dig indenfor 1-2 hverdage, og så får du endda gratis fragt, hvis du køber for over kr. 500,-. Velkommen til vores webshop – vi glæder os til at betjene dig med den bedst mulige service. Vi har mere end 2000 styles og mere end 130 mærker, så der skulle meget gerne være nok at vælge imellem – vi er din lokale skoforhandler. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x