• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Gratis retur i 14 dage
  • Julegaver byttes t.o.m 7/1-2021

Lloyd

Filter

Lloyd - Sko og støvler fra Lloyd hos Lykke Sko

Lloyd sko er et tysk skomærke, som har næsten 130 års solid erfaring, da det startede op i år 1888. Virksomhedens signatur var fra starten at fremstille Lloyd sko til kvalitetsbevidste mænd med et unikt design. Det blev grundlagt tilbage i år 1888 i Bremen under navnet H.F Myer Schuhfabrik, og blev I 1942 flyttet til byen Sulingen. Lloyd sko samarbejder med de bedste garverier både i Tyskland, Italien og Frankrig, hvor hvert enkelt skind bliver udvalgt individuelt, hvilket også taler for god kvalitet. Kendetegnet ved virksomhedens sko har siden 1968 været den røde diskrete stribe under hælen, som har givet en genkendelighed blandt forbrugerne. Shop dine Lloyd sko online på overs webshop her. 

Lloyd sko & støvler– stilrent og klassisk look

Ved køb af et par Lloyd sko er man sikret et kvalitetsprodukt med et meget tidssvarende og samtidig meget klassisk design, idet de hele tiden følger tidens trends, men stadig holder sig til den klassiske fremtoning, som deres fans så godt kan lide. Brandet er garanti for et stilrent, elegant og klassisk look, som gør at skoene kan bruges til hele gaderoben. Mærket appellerer til mode- og kvalitetsbevidst mænd, som dog også har pasformen for øje. På Lykkesko.dk samt på butikkens hylder er mærkets produkter at finde til mænd. Kom ind og lad dig friste af vores hele tiden opdaterede udvalg, og find den style som falder i netop din smag. Der forhandles både, sko, støvler, hyttesko og ankelstøvler alt efter sæson.

Lloyd sko - tidløs kvalitet

Deres materialer bliver nøje udvalgt, og i og med at der benyttes skind til alle deres produkter, er skoene af absolut højeste kvalitet, som også retfærdiggør prisen på produkterne. Brandet har formået at kombinere den nyeste mode med materialer af højeste kvalitet og pasform, hvilket gør, at det er en sko, som du vil kunne bruge både til hverdagsbrug og pænt brug. Ved at skoene har et meget klassisk look, er farverne på dem ofte enkle og afdæmpede, som gør dem meget tidsløse, dog vil du ofte se modeller med små farverige detaljer. Det essentielle ved fremstillingen af førsteklasses sko er læsten, som er den fodformede blok, hvor læderet spændes udover og formes omkring. Her anvender Lloyd plastic, da det ikke påvirkes af fugtighed, og bevarer derfor sin form. Deres modelserier XTRAWIDE og XTRALIGHT er begge to at finde hos Lykke Sko. Xtrawide serien karakteriseres ved sko af ekstra-vidde, hvor der i forfoden er ekstra plads til foden og tæerne. Det kommer til at give mere bevægelsesfrihed og større komfort i skoene. Stabilisatorerne i skaftets for udligner belastningen når du går, og den tilpassede hælafslutning sikrer optimal pasform. Serien Xtralight karakteriseres ved at modellerne deri er ekstremt lette, og har en stødabsorberende sål. De er meget slidstærke, og har en skridsikker profil, så du står fast. Skoene fås i halve numre, så du er sikker på at finde præcis den størrelse, der passer din fod.

Lloyd shop hos Lykke sko

Hos Lykke sko finder du de lækre Lloyd sko i form af herresko og herrestøvler. Kig dig omkring på vores webshop efter klassiske og stilrene herresko. Der er noget til enhver smag i enten skind eller lækker ruskind. Lykke Sko er din Lloyd sko forhandler.

Lloyd sko udsalg

Du kan godt være heldig at finde de klassiske sko på tilbud i enten vores fysiske butik på torvet i Silkeborg eller i vores online webshop. Billige kvalitetssko er altid dejlige at få fingrene i, og måske har vi lige, hvad du leder efter. Find dine nye kvalitetssko online hos Lykkesko.dk. Måske løber du ind i et Lloyd sko udsalg på vores webshop.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x