VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Lofina

Filter

Lofina - Sko, støvletter og sandaler fra Lofia hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko er vi stolte af at kunne præsentere det danske brand Lofina. Det er dansk design, når det er bedst - kombineret med ægte italiensk håndværk. Brandet har specialiseret sig i fantastiske håndlavede sko, ballerinaer, støvler og sandaler, hvor der er fokus på et lækkert design i den ypperste kvalitet. Lofina sandaler, sko, ballerinaer og støvler produceres på en familieejet fabrik i Italien, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvaliteten af læderet eller med selve håndværket. Køb Lofina sandaler, sko, sandaler, støvler og ballerinaer online hos Lykke Sko, eller kom ned og besøg os i butikken på Torvet i Silkeborg.

Lofina sandler & sko

Brandets filosofi er, at sko skal være behagelige at have på. Derfor gøres der meget ud af pasform og konformitet. Når du træder ned i et par Lofina sandaler, sko, ballerina eller støvler skal du og dine fødder føle jer hjemme. Samtidig skal de være smarte og tidssvarende. Designet er dansk og modellerne produceres på den samme familieejede italienske fabrik, hvor de er blevet produceret igennem de sidste 13 år. Skoene syes i hånden, og er primært produceret i kalveskind, som sætter sig omkring fødderne som et par handsker. Kvaliteten er altid topprioritet, og det er sat sammen med et klassisk look med et twist i form af smarte detaljer.

Shop Lofina sko og sandaler online hos Lykke Sko

Du kan shoppe de populære modeller på vores webshop. Vi er din forhandler af Lofina sandaler, sko, støvler og ballerinaer, men sender naturligvis over hele landet. Vi har hurtig levering og en fantastisk kundeservice. Du får fantastisk italiensk kvalitet og godt dansk design med dette brand – og vores personale er selv vilde med de komfortable og smarte modeller, da kvaliteten på produkterne ikke er til at tage fejl af. Du får her lækkert fortøj, som bare holder. 

Dansk og italiensk går hånd i hånd

Med dette brand går dansk design og italiensk håndværk hånd i hånd på allerbedste vis. Find Lofina - det tidligere mærke Gidigio - her på webshoppen eller på hylderne i butikken hos Lykke Sko på Torvet 2 i Silkeborg. Vi er altid parat til at hjælpe dig, hvad enten du har spørgsmål omkring levering, forsendelse, pasform, kvalitet eller størrelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen på webshoppen, hvor du altid finder et stort udvalg af sæsonens bedste brands og modeller. Shop dine Lofina sandaler, sko, ballerinaer og støvler online hos os. 

Lofina sandaler, sko, ballerinaer og støvler online

Her på shoppen finder du et godt udvalg af de populære modeller fra det danske brand. Brandet har sine egne fysiske butikker i både Århus og København, som vidner om, at de har fat i det danske publikum. Og det forstår vi godt. Her får du nemlig et moderne design kombineret med en utrolig lækker kvalitet og en komfort, der er helt  i top. Derudover kan du være heldig at finde et par lækre Lofina sko, ballerianer, sandaler eller støvler på tilbud på vores webshop, eller i vores butik i Silkeborg. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x