VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Merrell

Filter

Merrell - Sandaler, sko og støvler fra Merrell hos Lykke Sko

Mærket er amerikansk, og har nu i mere end 26 år, leveret kvalitets fodtøj til outdoor entusiaster. Firmaet blev etableret af Randy Merrell, som udviklede sin kærlighed til udendørs liv, idet han voksede op på en ranch. Hans mål var at fremstille funktionelle sko til udendørs aktiviteter. Efter at han havde studeret sko i USA, begyndte han at skræddersy cowboy- og vandretursstøvler. Han ville gerne fremstille den perfekte vandringssko som både var komfortabel og holdbar, og skulle være som støbt på foden. Skoene er derfor henvendt til outdoor entusiaster, som vægter komforten højt. Firmaet opererer for det meste med et sporty look, men har også modeller, som er mere casual, og kan bruges til hverdag. Merrell sandaler, sko, vinterstøvler og støvler er meget fleksible, og følger fodens gang, og det gør, at de netop er oplagt til vandring eller bare længere gåture. Køb dine Merrell sandaler, sko, vinterstøvler og støvler i vores online webshop. Når det er sæson er Merrell sandaler meget populære, da det kommer i et væld af skønne farver, og har remme, der gør, at de sidder godt til på foden.

Merrell sandaler - gode til lange arbejdsdage

Brandet tilbyder sko til alt slags vejr og om sommeren, når det er tid til sandaler, har de to modeller, som specielt træder igennem og føres hvert år. Siena og San Remo, hvor begge modeller fås i både sort og brun alt efter smag. Begge modeller har en ydersål, som er i gummi, hvilket gør den let og fleksibel og god til lange arbejdsdage. Merrell sandaler er meget populære som arbejdssko, da de sidder så behageligt på foden, og er lavet til at skulle bruges i mange timer. Find dine nye Merrell sandaler, sko, støvler eller vinterstøvler online her.

Merrell sandaler, sko, vinterstøvler og støvler hos Lykke Sko

På webshoppen samt på butikkens hylder er mærkets produkter at finde til mænd og kvinder. Kom ind og lad dig friste af vores brede og hele tiden opdaterede udvalg af Merrell sandaler, sko, støvler og vinterstøvler, og find den style som falder i netop din smag. Der forhandles både, sko, støvler, sandaler, snøresko, snørestøvler, lynlåssko, og ”slippers” alt efter sæson. Du kan være heldig, at vi holder udsalg og at du for eksempel finder din nye favorit i vores sandaler. Vi har også brandet til junior med flere forskellige modeller til børn.

Komfortable sko til udendørsbrug

Deres materialer bliver nøje udvalgt, og er af bedste kvalitet. Deres produkter produceres i skind, læder, nubuck og tekstil. Mærket benytter sig meget af klassiske farver såsom sort og brun, men er gode til at friske skoene op med nogle pangfarvede snørebånd eller påføre en kraftig farve til det ”M”, de skriver på skoene. De benytter sig af GoreTex i nogle af deres sko, hvilket gør dem vandtætte, og giver en god åndbarhed, for igen at gøre dem mere oplagte til vandring. Merrell sko, vinterstøvler, sandaler, slippers, sneaker, boots, ballerina eller – mulighederne er mange.

Q Form – specielt til kvinder

Brandet har valgt at udvikle et systemet, der hedder Q FORM, som de benytter sig af i nogle af deres modeller til kvinder. Kvinder bevæger sig nemlig anderledes end mænd, hvilket skyldes Q-vinklen, som er vinklen mellem hoften og knæet. Kvinder har bredere hofter og deres Q-vinkel (Quadriceps’ vinkel), er derfor mere udpræget end mænds. Dette kan medføre vrid og forstrækninger. Derfor har brandet valgt at udvikle det, de kalder for Q FORM, som er et sammenhængende pude-system med en støttende sål. Det er for at give kvinderne et system, som netop er skabt til deres måde at bevæge sig på. Q FORM gør, at stødet der normalt ville komme i hælen, bliver i stedet koncentreret på ydersiden af foden. Find dine Merrell sandaler, sko, støvler og vinterstøvler på vores webshop, eller besøg vores butik på Torvet i Silkeborg. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x