• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Nem retur i 14 dage

Move by Melton

Filter

Move by Melton - Sandaler og støvler fra Move by Melton hos Lykke Sko

Her hos Lykke Sko er vi stolte over at forhandle kvalitetsmærket Move by Melton. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af det populære skobrand til børn, Move by Melton. Brandet har mange års erfaring i at designe og producere sko specielt til små søde børnefødder. Vælger du at handle fodtøj fra vores udvalg af Move by Melton til børn, kan du trygt regne med, at serviceniveauet og kundeservicen er helt i top! Vi ønsker nemlig, at du som kunde skal have den bedst mulige oplevelse med at handle online her på Lykke Sko, eller når du kommer ned, og besøger vores butik i Silkeborg, og det kommer du udentvivl til med Move by Melton fodtøj.

Move by Melton er dansk skodesign i verdensklasse

I mere end 30 år har den danske virksomhed Melton været på markedet indenfor tøj og tilbehør til børn og unge. Melton bygger hele deres forretningsidé på de tre værdier: fleksibilitet, kvalitet og service. Alle Meltons designs er dansk design – farverige og i et friskt og moderigtigt design.

Giv dit barn de mest behagelige sko

Forestil dig at kunne give dit barn et par sko, der ikke bare er smarte at se på, men som også understøtter fodens naturlige udvikling og gang. Forestil dig at dit barn mærker en skøn følelse af komfort og støtte hver eneste dag. Lyder det som noget for dig og dit barn? Her på vores webshop, er vi glade for at kunne hjælpe dig med dit barns fodtøj. Du vil ikke blive skuffet over at købe et par Move by Melton sko. Når du skal vælge nye støvler til dit barn, så kan du sagtens tage dit barn med i overvejelserne omkring hvilke sko eller støvle, dit barn skal have. Erfaring har fortalt os, at børn ofte har stærke holdninger til hvilke sko, de gerne vil iklæde sig.

Fantastiske børnesko

Det er vigtigt at dit barn får gode sko. Med sko fra Move By Melton behøver du ikke have den mindste bekymring omkring, hvorvidt dit barns sko er gode eller dårlige. Brandet producerer nemlig børnesko, der tager fuldt hensyn til en sart barnefods vigtige udvikling. Hos Move By Melton er komforten i højsædet, men det betyder ikke, at mærket går ned på hverken kvalitet eller design. Her ved man, at kvalitet, lækkert design og slidstærke materialer er nødt til at gå hånd i hånd.

Din Move by Melton forhandler

Lykke Sko er din Move by Melton skoforhandler, og du finder et stort udvalg af de fantastiske børnesko – og støvler på vores webshop. Når du sender dit barn afsted i de lækre sko eller støvler fra brandets udvalg, kan du være sikker på at få en glad lille trold. Den helt unikke komfort, de flotte designs og de uovertrufne materialer smyger sig om dit barns fod, som var de støbt på. Forkæl dit barn og støt dets naturlige udvikling med et par lækre termostøvler  fra Move by Melton.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x