• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 30 dage

Napapijri

Filter

Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers

Napapijri er et italiensk mærke grundlagt i 1987. Brandet blev lanceret med et ønske om at revolutionere modeverden og komme med en helt ny måde at tænke på. De ligger stor vægt på materialevalg og håndværk, så du kan være aktiv på alle mulige måder uden at frygte for syninger eller limkanter, der går op i utide. Kollektionerne af Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers byder på fodtøj til både kvinder og mænd, så der er noget at komme efter for begge parter. Da Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers er bidt af udendørsaktiviteter af forskellige slags, er designstilen også funktionel og fleksibel. Udvalget er blandet med både sko til aktiv brug og designs til casual brug fra Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers.

Historien og logoet bag Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers

Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers kan oftest genkendes med det norske flag som logo, selvom Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers er et italiensk mærke. Det norske flag er ment som en hyldest til nordmændene, der var de første på Nordpolen. Navnet Napapijri betyder den nordlige polarcirkel på finsk, og det var netop denne vej, de første polarforskere fulgte til Nordpolen. Så som dansker kommer man ikke udenom Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers, da de har så mange referencer til Skandinavien, så stilen falder lige i vores smag.

Designet bag Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers

Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers er lavet funktionelt og moderigtigt til både mænd, kvinder og børn, og bliver i dag solgt i mere end 2500 butikker verden over. Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers er ikke bare mode, men et livsstilsmærke, der stadig viser tilbage til sine rødder med de første tanker omkring mærket. Det er casual og robust håndværk i mange forskellige typer af materialer, hvor alt fra Napapijri sneakers i kanvas til lange læderstøvler eller støvletter med snøre giver dig mulighed for altid at være klædt på efter forholdene. Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers er også kendt for altid at levere kvalitet, uanset hvilke produkter, der er tale om. Farvepaletten er både klassisk og farverig, så du kan tilpasse dit fodtøj efter din personlige stil.

Køb Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers online hos Lykke Sko – udsalg

Hvis du er på udkig efter et par smarte sandaler eller nogle behagelig støvler, så finder du det helt sikkert her hos Lykke Sko, hvor vi har et stort udvalg af Napapijri sko, støvler, sandaler og sneakers til både mænd og kvinder i en lang række frække og neutrale farver, så der er en sko til enhver lejlighed. Og hvis du ikke vil lade dig begrænse af lukketiderne i vores butik i Silkeborg på Torvet 2, ja så kan du altid besøge vores webshop – Lykkesko.dk. Her får du også et godt indblik i, hvad der er på udsalg, og måske finder du et par sko, som du bare må eje. Lige meget hvor mange sko, du skulle have lyst til at købe, så bliver de alle sendt hjem til dig selv indenfor 1-2 hverdag, og så får du endda gratis fragt, hvis du køber for over kr. 500,-. Velkommen til vores online univers – vi glæder os til at betjene dig med den bedst mulige service. Og så har vi mere end 3000 styles og mere end 130 mærker, så der skulle meget gerne være nok at vælge imellem! 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x