• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 30 dage

Paul Green

Filter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Paul Green sko

Paul Green er et tysk skomærke, hvis sko bliver produceret i München, og det er nu flere årtier siden brandet lancerede deres første kollektion af modesko. Firmaets signatur ligger i at producere sko af kvalitet, kombineret med god komfort samt et bæredygtigt design, hvilket fører til et enestående produkt, som ryger lige i hjertet på enhver skoelsker. Paul Green sko, støvler og sandaler sidder rigtig godt på foden. Derudover var det fra starten firmaets vision også at lancere en sko af høj individualitet, for at kunden kunne afspejle sin egen personlighed i skoene. Shop de lækre Paul Green sko, støvler, sandaler, pumps og sneakers online på vores webshop.

Paul Green sko er fremragende pasform

Firmaet er meget innovative og varierende i deres styles, og vil gerne følge tidens trends. Paul Greens produkter har en fremragende pasform, og går samtidig ikke på kompromis med hverken designet eller komforten. Paul Green sko, støvler, sandaler, og sneakers henvender sig til en bred målgruppe. De kalder selv deres målgruppe for ”Generation Middelalderen”, som er kvinder mellem 27-67 år. Det er kvinder, som har komforten for øje, og ved, at tidsrigtigt kvalitetsfodtøj betaler sig.

Paul Green sko, støvler og sandaler hos Lykke Sko

Mærket vil gerne fange modeelskere og trendsættere specielt på det danske markedet. De opererer med et meget stilrent look, som udstråler elegance. De holder sig meget til de klassiske farver som sort og beige, for at fuldføre det stilrene look. En Paul Green sko kan ofte bruges til hele gaderoben, og er med til at løfte et hver outfit op. Brandets produkter er at finde på webshoppen, hvor vi forhandler et smalt, men eksklusivt sortiment alt efter sæson. Du kan finde lækre pumps og støvler/snørestøvler med flotte detaljer. Vi er din Paul Green sko forhandler. Find Paul Green online hos Lykkesko.dk. Her finder du Paul Green Pumps og sneakers og boots. Du kan være heldig at finde skønne produkter på vores Paul Green udsalg. Kig dig om i vores webshop, eller kom ned i vores butik i Silkeborg.

Paul Green sneakers, støvler og pumps i god kvalitet

Materialerne udvælges nøje, hvilket også udstråler en vis form for kvalitet og retfærdiggøre prisen på produkterne. Deres produkter bliver produceret i skind, læder og nubuck. Alle deres produkter opererer med en skrå buet U-formet indersåls opbygning. Samtidig er der en indbygget svagstøtte, som sørger for en eminent komfort i skoene. Komforten forbedres også ved deres fokus på skoens læst, hvilket vil sige, at svagstøtten går langt ud mod forfoden før, den går ned mod fodballen - sammenlignet med andre sko. Dette giver 30-40% mindre tryk på forfoden, hvilket giver en bedre fordeling af vægten på hele foden. Ved at belastningen fordeles mere på den bagerste del af skoen, får du en bedre holdning i kroppen, hvilket også er med til at gøre, at de er til at gå i en hel dag. Det gør det også en del nemmere at bære en sko med en høj hæl og en hel del mere behageligt. Samtidig er hælene på deres sko også gennemtænkt. Der er en bestemt højde hæl på skoene alt efter, om vi snakker 35,5/36,5 eller 41/42,5. Det gør, at vægten fordeles længere ud på indersålen som skråer mere for hver størrelse, og det kommer til at flytte vægten til der, hvor den burde være.

Paul green footwear online

Mærket er til at få i halve numre, som gør, at du er sikret at finde den helt rigtige størrelse, som passer til netop din fod. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at skoene er en smule store i størrelsen, så vær ikke bange for at købe et halvt nummer mindre end normalt. Samtidig er skoene ret smalle i det, så de sidder godt til omkring foden, og det giver dem et meget elegant udtryk.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x