• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Nem retur i 14 dage

Peter Kaiser

Filter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Peter Kaiser - Sko og støvler fra Peter Kaiser hos Lykke Sko

Den tyske skoproducent, Peter Kaiser, blev grundlagt i 1838, og hører derfor til gruppen af de ældste skoproducenter i Tyskland såvel som i Europa. Brandet bygger på passion, fortræffelighed, godt håndværk og moderne klassisk design med stor opmærksomhed på de små detaljer. Mærket blev blev hurtigt en stor succes, og virksomheden begyndte derfor at eksportere de stilrene Peter Kaiser sko, pumps og stiletter til den internationale modeverden, hvor brandet i dag befinder sig i over 20 lande verden over. Globalitet er et af nøgleordene i deres distributionsstrategi, hvorfor de er at finde i både Europa, Amerika og Asien. Skoene er ”Made in Germany”, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Overordnet er essensen af brandet baseret på fire søjler, som bærer virksomhedens vision: kvalitet, modernitet, internationalitet og særpræg, hvilket fungerer som deres fundament og mål på samme tid. Shop dine nye Peter Kaiser sko, pumps og stiletter online hos Lykke Sko - enten på vores webshop, eller kom ned og besøg vores butik på Torvet i Silkeborg.

Peter Kaiser sko, pumps og stiletter online hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko er vi helt vilde med brandets fantastiske kollektioner, der bærer et strejf af luksus, da det er elegante, klassiske og sexede kreationer. Derfor appellerer mærket til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde, hvis hjerte banker for godt håndværk og unikt design. Det er et mærke, du med sikkerhed vil vende tilbage til igen og igen grundet den fantastiske pasform, du ikke vil være foruden. Derfor har brandet mange faste kvindelige tilhængere i hele verden. Oplev de mange flotte kollektioner fra mærket sæson efter sæson på Lykkesko.dk eller på butikkens hylder. Her finder du både de berømte Peter Kaiser pumps, sko, stilletter, sandaler, sneakers, støvler og ballerina i flotte farver og med fine detaljer.

Peter Kaiser sko og støvler

Brandets sko er perfekte til alle anledninger, og du kan derfor være sikker på at finde den model, der passer til lige netop din stil. Skoene er populære som bryllupssko, festsko eller smarte arbejdssko. Derudover fremstilles Peter Kaiser sko af det fineste læder og skind, som gør skoene yderst komfortable at have på. Skoene findes desuden i halve størrelser, hvilket gør det nemmere at finde den størrelse, der passer lige netop dig! Endvidere laver mærket sko med høj hæl, lav hæl, tynd hæl, tyk hæl eller noget derimellem, hvorfor der er noget til enhver smag. Af denne årsag har mærket høstet stor anerkendelse for sit store sortiment af moderne og klassiske damesko, da disse er et stilet, sofistikeret og tidsløst valg.

Peter Kaiser sko udsalg

Du kan nogle gange være heldig at finde Peter Kaiser udsalg på vores webshop. Et Peter Kaiser sko udsalg og outlet er værd at tage med! Vi sender pumps, stilletter og sandaler fra dette populære mærke til hele Danmark med gratis fragt ved køb over 500 kr., samt hurtig levering indenfor 1-2 hverdage, så tøv ikke med at bestille dine nye sko! Vi er din Peter Kaiser sko forhandler, og vi glæder os til at tage imod dig.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x