• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Primigi

Filter

Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers

Primigi blev grundlagt i 1976 i Italien, og blev med det samme en kæmpe succes. Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers er kendt for deres innovative designs, materialer og parform, der sikrer de allerbedste forhold til de små voksende børnefødder. På få år slog Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers sig fast som et ledende mærke på det italienske marked, og samtidig en fod indenfor på det store og meget vigtige udenlandske marked. I 2001 blev Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers overtaget af IMAC Spa, som er en ledende producent indenfor sko til mænd, kvinder og selvfølgelig børn. Efter mere end 35 års erfaring som specialister indenfor produktion af sko til børn, besluttede man at udvide produktionen af Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers til også at indeholde tøj.

Komfort og teknologi går hånd i hånd med sko fra Primigi

For Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers har der altid været stor fokus på at tilfredsstille de små, kræsne forbrugere – nemlig børnene. Primigis sko, støvler, sandaler og sneakers er designet til at sikrer børnene bedst mulig komfort lige meget om de leger, løber eller hopper. Dette gøres blandet andet ved brug af den sidste nye teknologi, som for eksempel GORE-TEX, som er en ultra tynd membran af polytetraflourethylen. Membranen er konstrueret, så den tillader vand i dampform at passere, men ikke vand i dråbeform. Dette betyder, at Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers er 100 % vandtætte, samtidig med at de er åndbare. Primigi lægger også stor vægt på, at designe brugervenlige sko, som børnene selv kan tage dem af og på.

Find Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers online hos Lykke Sko

Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers fås i en masse farvekombinationer, og er klassiske med simple detaljer og designs. Da alle Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers har en lukkefunktion i form af enten velcroremme eller elastiksnørebånd, er de super nemme for dit barn selv at lukke, stramme eller åbne skoen, så det går lynhurtigt. På lykkesko.dk har vi et bredt udvalg af Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers til børn i lækre sæsonbetonede farver med fine detaljer og mere klassiske modeller i mere afdæmpede farver.

Udsalg  på Primigi sko, støvler, sandaler og sneakers

Du kan være heldig at finde de fine og populære modeller på udsalg i vores online univers. Et par billige Primigi sko, støvler, sandaler eller sneakers kan de fleste nemlig bruge. Skoene er meget populære, så de bliver hurtigt udsolgt, men du kan som sagt være heldig at finde rester, der er sat ned. Kig ind og hold dig opdateret på siden, hvis du leder efter billige Primigi sko, støvler, sandaler eller sneakers. Du er mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Torvet 2 i Silkeborg – vi er din skoforhandler, og vi glæder os til at betjene dig med den bedst mulige service. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x