• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Ralph Lauren

Filter

Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler

Det der i 1969 startede med en lille slipsebutik er i dag vokset sig til en stor, stærk fuldblodshest med den berømte polo-spiller på siden. Ralph Lauren er en verdenskendt designer fra New York,  som har skabt et enestående brand, som udstyrer kvinder, mænd og børn i massevis med stilfulde og moderne beklædningsgenstande, accessories og sko. Inden han slog igennem, startede han som nævnt med at design en kollektion med slips, som han solgte rundt omkring i små butikker i New York. Kort tid efter begyndte han at designe tøj under mærket Polo, som han stadig er meget kendt for den dag i dag. Hvis du leder efter sko i top kvalitet og lavet i skønne materialer er Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler et sikkert valg. Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler er kendetegnede ved enkle designs, som har fået et ekstra touch i markante farver. Mærket dækker meget bredt, så du kan roligt anskaffe dig et par, og forkæle dig selv med lækre Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers eller støvler.

Designersko i klassiske og moderne former

Alle ved, at Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler står for et smukt design i høj kvalitet, da det jo er lavet i skønne materialer. Mange af Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler er designede i afslappede designs med det velkendte logo af en polo-spiller på siden. De lyse nuancer er i alt fra gul til lyseblå, og vækker opmærksomhed i gadebilledet, men da Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler er enkle og elegant i deres designs gør det sådan, at farverne ikke virker fra prangende. Det amerikanske brand beholder sæson efter sæson sin status som et af verdens mest tidsløse brands med afslappende og dog preppy æstetik.

Køb Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler her

Her hos Lykkesko.dk finder du et bredt udvalg af Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler. Med deres omfattende kollektion bestående af både hverdagens og festens favoritter, kan deres elegante city-stile dække alle den moderne kvinde og mands behov. Du får en garanti for høj kvalitet, uanset, hvad du er på jagt efter, kan du med stor sikkerhed finde det hos dette amerikanske brand, så længe du går efter afslappet, klassisk look med amerikanske tendenser.

Udsalg hos Lykke Sko

Du kan endda være så heldig at finde dine nye Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers eller støvler på udsalg på vores webshop eller i vores fysiske butik, som ligger på Torvet 2 i Silkeborg. Vi har et bredt udvalg af Ralph Lauren sko, loafers, sandaler, sneakers og støvler til både mænd og kvinder, der gerne vil gå i moderne og afslappede sko, som alle vil kommentere. Hold øje med vores side for inspiration og gode tilbud. Vi har over 3000 styles og mere end 130 brands, så der skulle være rigeligt at vælge imellem. Kig ind på Lykkesko.dk og find dine favoritter iblandt vores mange forskellige brands. Vi glæder os til at betjene dig!

 

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x