VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Rieker

Filter

Rieker - Sko, støvler, sneakers og sandaler fra Rieker hos Lykke Sko

Brandet er en tysk skofabrikant, som har mere end 140 års solid erfaring, eftersom de startede op tilbage i år 1874. Virksomheden har været i familien igennem hele fem generationer, og på grund af deres store engagement for kvalitet, stil og komfort har de sikret en kontinuerlig vækst igennem årene med deres komfortable Rieker sko, sandaler, støvler, damesko, vinterstøvler, pumps, sneakers og ballerinaer. Firmaets signatur er i dag helt klart komforten. De har dog samtidig prøvet at skabe en Rieker sko, som både er moderigtig og smart at se på, for også at ramme den mere stilbevidste kvinde, der ikke kun går efter god komfort. Shop dine nye Rieker sko, støvler, sandaler, vinterstøvler og pumps online på vores webshop.

Rieker sko, støvler, sandaler, sneakers

Brandet har en lang tradition om netop at producere Rieker sko, sandaler og støvler af god kvalitet og god komfort. Mange af deres såler bliver således håndsyet, for at give skoen en ekstrem fleksibel sål. Skoene karakteriseres ved damesko og herresko, som har et moderigtigt og stilrent look, og som samtidige er tidsløse, klassiske og passer til ethvert outfit i din gaderobe. De kører meget med de klassiske farver som sort, hvor de så pifter skoen op ved at sætte en rem over foden, eller andre fine små detaljer.

Rieker sandaler og sko

Hos Lykke Sko har vi mange forskellige sandaler fra det tyske mærke. Et par Rieker sandaler, sko, pumps, støvler, eller sneakers er utrolig behagelige at have på hele dagen lang. Du finder også damestøvler, vinterstøvler, boots, herresko og herrestøvler eller en sød lille ballerina. Køb dine Rieker sko, støvler, og sandaler online hos Lykke Sko, eller kom og besøg vores butik i Silkeborg.

Se vores udvalg af Angulus sandaler og Ecco sandaler.

Fleksibilitet fodtøj

Brandet fremstiller bekvemme sko og praktiske sko, som samtidig er smarte. De holder sig jævnligt opdateret med de aktuelle trends, som afspejles i skoenes design, formgivning og materialer. Deres sko bliver lavet i flere forskellige slags materialer såsom, skind, læder, tekstil og kunstskind. Skoene er fremstillet så de både er rigtig lette at have på, men samtidig er de meget fleksible, og derved følger de fodens naturlige gang. Alle Rieker sko, støvler, sandaler, vinterstøvler, sneakers, pumps og ballerinaer  har stødabsorberende såler, som gør, at de er til at bære en hel dag uden ubekvemligheder. De kører med et system der hedder anti-stress system, som betyder, at der er en super god komfort i skoene, og det går ind, og aflaster hæle, knæ og ryg. Skoene kan både bruges til stille dage, men også dage hvor du bevæger dig noget mere. 

Køb Rieker sko, støvler, sandaler og sneakers online hos Lykke Sko

Kom ind i vores online univers hos Lykke Sko, og lad sig inspirere af vores store sortiment af støvler, sko såvel som sandaler alt efter sæson. Brandets produkter er til at finde i vores butik Lykke Sko i Silkeborg, hvor vi opererer med flere forskellige varianter af sko, som for eksempel lette overgangssko, ballerinaer, pumps, støvler, overgangsstøvler og hyttesko alt efter sæson. Så kom ind og find netop det fodtøj der passer bedst til dig. Nogen gange kan du være heldig at finde mærket på udsalg i vores online shop, og så er det bare med at slå til. Find Rieker sandaler tilbud på vores webshop. Gå på udsalg i vores webshop og find gode tilbud. NB: Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på, at modesko fra dette mærke er en anelse små i størrelserne, hvorfor det ofte betaler sig at købe et skonummer større end normalt.

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x