• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Rohde

Filter

Rohde hjemmesko, sko og sandaler

Virksomheden er i dag særligt kendt for at producere Rohde hjemmesko, sko og sandaler til hele familien, hvor mærket er et af de førende på markedet. Pasformen er altid i top, og derfor foretrækker de fleste altid en Rohde hjemmesko, sutsko, sandaler, sko eller slippers igen, når den gamle er slidt op. Et par Rohde sko, slippers, sandaler eller hjemmesko er lig med kvalitet. Find dine Rohde hjemmesko til dame og herre på vores webshop, eller kom og besøg vores butik på Torvet i Silkeborg - altid god service og hurtig betjening. 

Komfort, komfort, komfort

Nøgleordene til mærket er kvalitet og komfort, da deres mission er, at lave komfortabelt fodtøj der er behageligt og afslappende at have på, samtidig med at skoene er praktiske og lette. Derfor bruger virksomheden meget energi på konstant at udvikle sig indenfor nye teknologier, som kan anvendes til at skabe sko, der kan tåle alt slags vejr. Af denne årsag indebærer skoene mange funktioner, for at tilføje produkterne de bedst mulige egenskaber. Ikke nok med det, så er sko fra mærket altid af de bedste materialer og virksomheden formår at håndtere skind, kanvas og uld på deres produkter. Derudover besidder skoene altid gode såler og oftest gummisåler. Denne omhyggelige fremstilling af skoene sikrer, at de både er slidstærke, og kan holde i lang tid. Med et par Rohde sko, hjemmesko, sandaler eller sutsko får du kvalitet på fødderne.

Rohde hjemmesko online på Lykkesko.dk

Mærket tilbyder fodtøj af høj kvalitet både til arbejdet, hjemmet og afslapning. Hos Lykkesko.dk og på butikkens hylder finder du både Rohde hjemmesko dame og herre samt udvalgte sandaler, når det er sæson. Så find den model som skal forkæle lige netop dine fødder hos os! Du vil ikke fortryde et par lækre og behagelige sko fra mærket, da de er super komfortable og af god kvalitet. Skoene er oftest meget rummelige, da der er stretch i skindet, så de sidder perfekt. Endvidere er børneskoene udstyret med en velcrolukning, så det er nemt for de små at komme i og ud af skoene på egen hånd. 

Rohde sko på udsalg

Nogle gange kan du være heldig at finde sko og hjemmesko fra mærket på udsalg på vores online webshop, og så skal du ikke tøve med at bestille et par billige Rohde hjemmesko, sutsko eller slippers hjem. Det er nemlig et mærke, man vender tilbage til, når først man har prøvet det, grundet den sublime pasform og komfort. Så hold øje med vores webshop for inspiration og gode tilbud, og find dine favoritter iblandt vore mere end 2000 styles og mere end 130 forskellige mærker, så der burde være nok at vælge imellem. Husk at vi sender med fri fragt ved køb over 500 kr. til hele Danmark, samt hurtig levering indenfor 1-2 hverdage. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x