• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Salomon

Filter

Salomon sko og støvler online

Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af Salomon sko og støvler til mænd, kvinder og børn. I vores sortiment finder du blandt andet Salomon sko, støvler, løbesko, vandresko og vandrestøvler. Inden for Lifestyle sko, hvilket er fritidssko med et sporty look, finder du smarte Salomon sko modellerne i flotte farvekombinationer alt efter sæson. Hos Lykkesko.dk tilbyder vi også et mindre udvalg til børn, herunder modeller som Outban og Synapse. Find dine Salomon sko, støvler, løbesko, vandresko og vandrestøvler i vores sortiment på vores webshop, eller kom og besøg vores butik på Torvet i Silkeborg. 

Salomon sko til outdoor entusiaster

Mærket blev født i de franske alper i 1947, hvor den ambitiøse skiløber, Francois Salomon grundlagde virksomheden sammen med sin søn. Brandet står bag alt lige fra funktionelle skijakker og skistøvler til praktiske hverdagssko, løbesko og hiking fodtøj og det er dermed et brand, der tilbyder noget til alle aktiviteter. Mærket forhandles indtil videre i mere end 160 lande verden over, og er derfor beriget med en kæmpe international fanskare. Deres passion for sport, produktudvikling, kvalitet og håndværk driver dem til at være innovative og skabe forbedrede produkter, som giver frihed, og hjælper, og udfordrer dig selv i bjergene. Så er du outdoor-entusiast er et par Salomon sko lige noget for dig.

Stærke farver og godt fodfæste

Mærket er generelt glad for stærke farver, der tilføjer skoene et friskt look. Ydersålen på vinterstøvlerne er oftest en grov gummisål med eller uden spikes samt contagrip, der giver et godt fodfæste uanset vejr, terræn og underlag. Derudover laves skoene med super lette gummisåler med contagrip, der giver et solidt fodfæste samtidig med, at skoen er særdeles let at have på. Shop de farverige Salomon sko her på webshoppen og sæt lidt kulør på hverdagen. De flotte farverrige sneakers er perfekte til en aktiv hverdag, hvor fødderne skal have det godt. Kondiskoene kan bruges til aktiv fritid så som dejlige gåture eller vandreture i naturen og til leg og spil. Brandets mange modeller med speed laces gør skoene nemme at få af og på i en fart. Brandet har også mere nedtonede modeller i helt sort, hvis du ikke er til det farverige look. Uanset hvad du vælger, så får du en smart og holdbar fritidssko, som lader dine fødder ånde.

Salomon sko, støvler, løbesko og vandrestøvler

Virksomheden har et konstant lidenskabeligt engagement for bjergsport, hvorfor mærket er kendt for funktionelle produkter til aktive folk. Mærket er af udsøgt kvalitet og kompromisløst design, og du kan dermed uden at tøve sætte din lid til virksomhedens produkter, når friluftslivet frister. Uanset om du har brug for støvler, sko eller sandaler til hiking, almindelig sport eller fritid, så er sko fra dette mærke et sikkert valg. Skoene er lavet af slidstærke materialer og nogle modeller indeholder GORE-TEX® teknologi eller ClimaShield membran, hvilket sikrer vandtætte, men stadig åndbare sko.

SALOMON sko udsalg og tilbud online

Du kan være heldig at finde de populære modeller på udsalg på vores webshop. Hold øje med om der er Salomon udsalg eller tilbud på vores side. Kig ind og hold dig opdateret på siden. Vi har Salomon vinterstøvler, sko, støvler, vandresko, løbesko og vandrestøvler. Har du spørgsmål omkring nogen af produkterne, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig, eller komme og besøge vores butik på Torvet i Silkeborg. Velkommen på shoppen. Vi glæder os til at betjene dig.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x