VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Sanita

Filter

Sanita - Træsko og gummistøvler fra Sanita hos Lykke Sko

Sanita er den originale danske træsko. Mærket blev etableret allerede tilbage i 1907, og siden dengang har firmaet fremstillet behagelige træsko på den danske måde. Sanita træsko var det første firma, der fremstillede træsko i Danmark. Grundlæggeren Christian Meldgaard Andersen lavede det første par i hånden, og startede ud med den simple distributionskanal: en kurv på hans cykel. Og nu – over 100 år senere er Sanita træsko og clogs stadig aktuelle.

Tradition for håndværk

Tradition for godt og dansk håndværk forsætter i hver eneste Sanita træsko, og clogs der laves. Firmaet fremstiller de traditionelle sorte og hvide træsko, men er gået nye veje med nye innovative designs, der skifter med attraktive designs hver sæson. Hos Lykke Sko forhandler vi dog kun de klassiske sorte og hvide modeller – med eller uden hælkap. De er både til mænd og kvinder, der gerne vil være lidt trendy, men samtidig have en træsko, der er komfortabel at bruge. 

Sanita træsko & clogs produceret ved håndkraft i Europa

I dag fremstilles træskoene stadig ved håndkraft i Europa. Firmaet ved godt, at de kunne spare på omkostningerne ved at outsource produktion til Østen, men det kan de ikke få sig selv til. Måske fordi de har lavet dem på deres egen måde i mere end 100 år. Så de vil være sikre på, at det gode håndværk bevares. Mærket fortsætter med at lave fodtøj baseret på brugervenlighed kombineret med nye smukke styles med en stor variation af forskellige looks i deres kollektioner. Her på webshoppen har vi dog kun de traditionelle og klassiske Sanita træsko varianter i sortimentet. Skoene er ydermere også fantastiske i arbejdssituationer, da du kan have skoene på en hel dag uden nogen form for gener. Rigtig mange vælger at bruge dette fodtøj til deres arbejde på sygehuse og i storkøkkener, da de har en solid og grov ydersål, som man står godt fast med. De hjælper med at skabe de bedste vilkår for ens fødder hele dagen. 

Sanita footwear

Fodtøjet er let at tage på fødderne. Den lukkede træsko er guld-standarden indenfor træskodesign og konstruktion. En bred hælbase, tåboks med masser af plads og en støttende bund er alle dele ting signaturer, der går igen i den klassiske kollektion. Sanita træsko er den originale leder i træskodesign og innovativ konstruktion. De originale modeller er designet omkring sålbasen, som giver en blid rokkende bevægelse, som gør, at man naturligt kommer fremad, mens presset tages af hvert skridt. Denne bevægelse reducerer presset på den nedre ryg og benene, så du kan bevæge dig komfortabelt.

Køb Sanita træsko online

Køb dine nye Sanita træsko online her hos Lykke Sko. Vi har mange års erfaring med sko og har et stort udvalg med ca. 1200 forskellige modeller hver sæson. Husk vi sender ud med gratis fragt ved køb over 500 kr. til hele Danmark, samt hurtig levering inden for 1-2 hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller komme og besøge os i butikken på Torvet i Silkeborg. Vi glæder os til at betjene dig!

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x