• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Sebago

Filter

Sebago Docksides sejlersko & sko

Her hos Lykkesko.dk forhandler vi det populære og moderne skobrand Sebago, der især er kendt for brandets sejlersko. Alle brandets sko og sejlersko er fremstillet med det samme engagement i dag som i 1946, hvor den første model blev leveret. Firmaet benytter sig af ægte amerikanske håndværksmetoder, og udvikler sig konstant for på bedste måde at udnytte materialerne. Resultatet er en håndlavet klassiker, der leverer kompromisløs pasform, komfort og kvalitet.

 

Historien om brandet

Virksomheden blev grundlagt i New England tilbage i 1946 af Willian Beaudoin, Daniel Wellehan og Joseph Cordeau. Inspirationen til produktionen kommer fra indianernes teknik til at sy deres mokkasiner. Brandets sko er ægte håndværk. Alle deres sko er håndlavet, ikke kun af tradition, men også for at opretholde et vist niveau. Sebago sko, sejlersko som især docksides er vældigt populære. Sebago docksides sejlersko er tidløse sko. Du finder de klassiske Sebago sko, sejlersko og docksides online hos Lykke Sko, eller i vores fysiske butik i Silkeborg.

 

Sebago docksides– rødder i sejlerlivet

Design og funktion er inspireret af firmaets maritime rødder i New England, USA. Brandet udviklede i år 1970 deres egen skotype kaldt Sebago docksides, som i dag er blevet internationalt kendt. Docksider-modellen er Sebagos signatur, og ved indførsel af modellen blev de et ikon for maritimt fodtøj. Ydersålen er en super blød og fleksibel gummisål, der er lavet til at give dig et godt fodfæste, når du er på båden – dette er på alle Sebago dockersides modellerne. Skosortimentet er ikke kun Sebago Docksides sejlersko, selvom de har været et forbillede for alle sejlersko rundt om i verden, og bruges som et generelt begreb for denne type af sko. I dag er der også tekniske sejlersko i nye materialer, som er udviklet i samarbejde med verdens førende sejlere. Med rødder i sejler- og udendørslivet er brandet stadig kendt for sine klassiske sejlersko til herrer, men i dag omfatter firmaets sortiment også casual fritidssko til damer. Elegance og afslappet sommerstil kendertegner mærkets tidløse fodtøj, som både er behageligt og praktisk.

 Ægte håndværk

Brandet kunne aldrig finde på at gå på kompromis med hverken komforten, funktionen eller udseendet i skoene. Firmaet benytter sig meget af jordnære farver, men kan også godt finde på at bruge en farve, der skiller sig lidt ud. Sko og sejlersko fra brandet fås både i nubuck, olieret skind, russkind, læder, hvor det i Lykke Sko og på Lykkesko.dk er muligt at finde deres produkter både til mænd og kvinder. De forhandler hyttesko, sko, støvlettet, støvler, og en form for ballerinaer. Skoene er til at få i halve numre, så du er sikret den rigtige størrelse og pasform, som sidder perfekt på din fod. Det er en sikker investering, som dine fødder med sikkerhed vil takke dig for. Skoene fra dette mærke er meget tidsløse med deres maritime look, og er især i høj kur i højsommeren.

 Sebago sejlersko online hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko finder du flere forskellige sejlersko og andre casual fritidssko. Vi har klassiske sejlersko i traditionelle martime farver og nogle med lidt mere pift på farvepaletten. Velkommen indenfor. Find dine Sebago footwear som sko, slippers, damesko, herresko, ballerina på vores webshop. Nogen gange holder vi Sebago tilbud i vores webshop, så det er med at holde øje.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x