VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Shepherd

Filter

Shepherd - Hjemmesko og sutsko fra Shepherd hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko har vi et udvalg af Shepherd hjemmesko og sutsko online til damer og herre. Vi har forskellige former for hjemmesko fra mærket, som blandt andet slippers, de kendte Kamik hjemmesko samt andre modeller. Du kan se vores udvalg fra mærket online på vores webshop Lykkesko.dk og på hylderne i butikken. Find dine nye varme og bløde Shepherd hjemmesko, sutsko eller slippers online hos os. Med et par Shepherd hjemmesko eller sutsko får du virkelig noget, der holder dine fødder godt lune hele vinteren igennem uanset hvor fodkoldt, der er indenfor. Hop i et par af de klassiske brune eller går modeller eller forelsk dig i de mere moderne varianter med striber, prikker eller armyprint. Valget af Shepherd hjemmesko er dit. Vi lover dig, at du får nogle dejlig bløde og lune sutsko. De er så lækre indeni, at du sagtens kan have bare fødder i dem, uden at de kradser, eller irriterer dine fødder.

Shepherd hjemmesko - lammeskind af den fineste kvalitet

Brandet har eksisteret siden 1982 og er et svensk kvalitetsmærke. Igennem de sidste 30 år har virksomheden arbejdet på at forfine, forbedre og udvikle deres produkter. Produkterne fra mærket bliver alle fremstillet i lammeskind af den fineste kvalitet, det er alt lige fra hjemmesko til støvler. Shepherd hjemmesko og sutsko er alle fremstillet af en stærk ruskindssål eller med en EVA sål, som er den letteste af alle hårde såler, hvilket gør hjemmeskoene ekstra komfortable. Kvaliteten på mærkets produkter er fantastisk, og hjemmeskoene sørger for komfort og varme til dine fødder. Lammeskind er et åndbart materiale, som sørger for at overskydende varme og fugt ledes væk, men samtidigt er det et isolerende materiale, som sørger for, at dine fødder forbliver varme. Lammeskind er et af de blødeste og rareste naturlige fibre, det er også derfor, at materialet er blevet brugt i tusindevis af år, og det er et kvalitetsstempel i sig selv, at produkterne er lavet af lammeskind. Forelsk dig lige som os i et par Shepherd hjemmesko.

Shepherd hjemmesko - godt håndværk

Shepherd sutsko og hjemmesko bliver produceret i hånden. Hjemmeskoene bliver hver samlet af ca. 28 dele, og de bliver behandlet i mere end ti processer inden, de når ud på markedet, hvorved mange af processerne foregår i hånden. Skindene til virksomhedens produkter bliver behandlet på virksomhedens egen fabrik i Makedonien.

Miljøansvarlighed er vigtigt

Virksomheden gør en stor indsats for at tage ansvar for miljøet. Det gør de blandt andet ved at finde den mest skånsomme transport overfor naturen til deres produkter, derudover bruger mærket færre kemikalier, og de sørger for et godt arbejdsmiljø til alle deres medarbejdere. Virksomheden går ikke kun op i miljøet og deres medarbejdere, men også dyrenes velfærd. Derfor har virksomheden lavet en "Code of animal treatment", som alle skindleverandørerne til virksomheden skal underskrive for at opnå et samarbejde med virksomheden.

Shepherd hjemmesko online hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko finder du Shepherd hjemmesko og slippers dame og herre på vores webshop. Shepherd footwear er lig med dejlige varme fødder. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x