VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Skechers

Filter

Skechers - Sko, sandaler, støvler og sneakers fra Skechers hos Lykke Sko

Skechers er velkendt verden over indenfor livsstil-, mode- og fritidssko såvel som performance-sko med super funktionelle løbe-, fitness- og træningssko. Skechers er endda en prisbelønnet global leder inden for skoområdet ’lifestyle’. Virksomheden besidder i dag et bredt sortiment i en unik, sporty, nytænkende og moderigtig stil, selvom designet oprindeligt var skateboard-inspireret. Skechers er rettet mod mennesker med et ungdommeligt sind og en aktiv livsstil, og som samtidig ønsker at følge de nyeste trends. Skoene henvender sig til både mænd og kvinder samt piger og drenge. Desuden anvender mange dygtige og kendte idrætsudøvere Skechers performance sko til træning og konkurrencebrug. Skoene er af høj kvalitet og kombinerer høj komfort samt fabelagtig pasform med smart design i flotte og aktuelle farver.

Sneakers med fantastisk komfort

Brandet er også kendte for deres ’smartshoe teknology’, der er den nyeste teknologi indenfor fodtøj, da det gør, at du lander på midt- og forfoden, når du løber, hvilket tvinger dig til at komme hurtigere fremad, så du får et godt og hurtigt afsæt. Skoene har impulssensorer under sålen, så du har en god føling med underlaget. Skechers Go Run er derfor en letvægts løbesko, som tydeliggør den naturlige løbeoplevelse, da den stræber efter barfodsoplevelsen, mens den beskytter mod stød. Go Run modellen vejer kun 196 gram, og kan vrides og foldes 360 grader.

Skechers sko der lyser i mørke

Hos Lykkesko.dk finder du også løbeskoen Go Run 2 Nite Owl, der har den fantastiske effekt, at den lyser i mørke. Hvis du lader den stå fremme i dagslys vil den automatisk lyse, når den er i mørke, hvorfor den er perfekt i de mørke måneder, da den fungerer som en refleks, der gør dig synlig. Firmaet benytter ofte memoryfoam i deres indersåler, der er en tynd silikonebelægning, der former sig efter din fod, når du træder ned, og derfor får du en utrolig behagelig fornemmelse, når du går. Nogle af deres modeller har RelaxedFit, der betyder, at de er ekstra rummelige i pasformen, og de svarer til det, man normaltvis kalder en G-læst til kvinder og en K-læst til herrer. Skoene er lavet i et åndbart mesh-materiale såvel indvendigt som udvendigt, hvilket giver en god luftventilation. Du skal dog være opmærksom på, at Skechers er lidt store og rummelige i størrelsen. Mærket udtales ”Sketchers”, men dette er naturligvis ikke den korrekte stavemåde.

Find dine Skechers sko, sandaler og sneakers online

Hos Lykkesko.dk bestræber vi os på at vise dig et stort og spændende udvalg af mærkets mange forskellige modeller til både mænd, kvinder og børn. Vi har flere forskellige modeller fra firmaets store skoprogram. De er alle i i super kvalitet og kombinerer høj fodkomfort med fantastisk pasform og aktuelle farver i moderigtigt design. Find dine Skechers sko, sandaler, sneakers eller slippers online hos Lykke Sko, enten på vores webshop, eller kom og besøg vores butik på Torvet i Silkeborg. Vi er din Sketchers footwear forhandler af sko, både damesko, herresko og børnesko.


Se også vores udvalg af Ecco støvler og Billi Bi sko

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x