• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage 
  • Gratis retur i 14 dage
  • Julegaver byttes t.o.m 7/1-2021

Softwalk

Filter

Softwalk - Sko, støvler og sandaler fra Softwalk hos Lykke Sko

Softwalk startede i 2000, og er et norske mærke. De startede op med målet om at skabe den mest komfortable sko. Deres filosofi er, at en bedre sål giver en bedre sko, så derfor har de lavet nogle af de allermest komfortable såler, vi kender til i dag. Og som navnet indikerer er det en sko, der er lavet til at være yderst komfortabel at have på, og noget der er blødt at gå på, og så det føles som at gå på puder, hvilket er lykkedes Softwalks sko, sandaler, sneakers og pumps rigtig godt. Det er et af de mærker på markedet med den allerbedste og mest komfortable sko. De går ikke på kompromis med design heller. De lytter gerne til deres kunder, for at høre, hvad de mener om deres sko. De er yderst populære og meget konkurrencedygtige på priserne. Softwalk sko, sandaler, sneakers og pumps er kollektioner, der er gennemarbejdet, hvilket gør, at pasformen og komforten er helt perfekt. De har en bredt udvalg, så det er muligt at finde Softwalk sko, sandaler, sneakers og pumps til både mænd og kvinder her hos Lykke Sko.

Softwalk sko, sandaler, sneakers og pumps i en lækker kvalitet

Softwalks sko, sandaler, sneaker og pumps henvender sig til den stilbevidste mand og kvinde, der samtidig efterspørger god komfort. De laver både sko, der er slanke og de mere brede silhuetter i deres kollektioner, så der er noget ti enhver smag. Materialerne til Softwalk sko, sandaler, sneakers og pumps udvælges nøje. Firmaet benytter sig blandt andet af gode gummimaterialer til deres ydersåler, som sikrer en blød og smidig sål, som følger din fods bevægelser, når du går. Derudover anvender de smarte detaljer, der støtter op om det moderigtige look, og som samtidig bevarer det rene og enkle udtryk.

Køb Softwalk sko, sandaler, sneakers og pumps online hos Lykke Sko eller på udsalg

På Lykkesko.dk samt på butikkens hylder er Softwalk sko, sandaler, sneakers og pumps at finde til den modebevidste mand og kvinde i fine farver og med fede detaljer, så der er størst mulig chancen for at finde den perfekte sko til lige præcis dig. Kom ind og lad dig friste af vores brede udvalg. I Lykke sko er vi stolte af, at kunne præsentere et stort udvalg af mærkets produkter. Du kan være heldig at finde gode tilbud på Softwalk sko, sandaler, sneakers og pumps på vores onlineshop, og så er det med at slå til, for produkterne forsvinder hurtigt fra hylderne. Når de populære produkter bliver sat ned, er de hurtigt revet væk – og det forstår vi godt – for det er skønt at få så godt et kvalitetsprodukt til en ekstra god pris. Vi har mere end 3000 styles og mere end 130 mærker, så der skulle være rigeligt at vælge imellem – og vi får hele tiden nye varianter fra de flotte kollektioner. Vi glæder os til at betjene dig – enten på vores webshop eller i vores fysiske butik på Torvet 2 i Silkeborg. Vi er din lokale skoforhandler!