• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning

Stockholm Design Group

Filter

Stockholm Design Group sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter

Stockholm Design Group er en skandinavisk mærke, der er specialister i at lave lækkert fodtøj til både mænd og kvinder. De tror på, at de i fællesskab kan skabe en helt unik kollektion, da alle elsker det tidsløse, skandinaviske designs, materialer og dygtige håndværk. Stockholm Design Groups sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter er alle lavet i tidsløse designs, da de mener, at de sagtens kan levere produkter uden for sæsonens hotte trends og tendenser, som folk gerne vil købe. Stockholm Design Groups sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter bliver alle lavet af naturlige råvarer kombineret med innovative designs i rigtig godt håndværk. De har en passion for, at deres produkter og deres detaljer bliver fulgt fra de bliver designet på papiret til det færdige resultat, og vælger hver nitte, blonde og læder bliver valgt med omhu. Deres sko er designet til, at kunne holde i rigtig lang tid.

God komfort og stilsikre sko fra Stockholm Design Group

Stockholm Design Group sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter lader os genopdage, hvad det betyder, når man siger skandinaviske designs. Firmaet er innovative og varierende i deres styles, og er ikke bange for at gå deres egne veje, når de kommer til deres skos design. Stockholm Design Groups sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter har en rigtig god pasform, og går hverken på kompromis, når det kommer til designet eller komforten. Deres materialer bliver nøje udvalgt, hvilket også udstråler en vis form for kvalitet. Stockholm Design Group sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter henvender sig til en bred målgruppe af kvinder og mænd, der elsker sko i skandinaviske designs.

Stockholm Design Group sko og stiletter til enhver lejlighed

Hos os finder du Stockholm Design Group sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter til enhver lejlighed. Deres sortiment af modesko inkluderer trendy Stockholm Design Group sneakers, pumps, stiletter og sandaler og støvler til Stockholm Design Group sneakers og herresko med et mere formelt look. De har en bred skare af styles i de klassiske og tidløse farvenuancer såsom sort, grå og brun.

Stockholm Design Group sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter online hos Lykke Sko – udsalg

Hvis du er på udkig efter et par smarte stiletter eller nogle behagelige sandaler, så finder du det helt sikkert her hos Lykke Sko, hvor vi har et stort udvalg af Stockholm Design Group sko, sneakers, sandaler, støvler og stiletter i en lang række frække og flotte neutrale farver, og nogle modeller er beriget med unikke detaljer, som tilfører skoene en ekstra dimension, så der er sko til enhver lejlighed. Og hvis du ikke vil lade dig begrænse af lukketiderne i vores butik i Silkeborg på Torvet 2, ja så kan du altid besøge vores online univers. Her får du også et indblik i, hvilke sko der er på udsalg, og måske finder du et par sko, som du bare må eje! Lige meget hvor mange sko du skulle have lyst til at købe, så bliver de alle sendt hjem til dig indenfor 1-2 hverdage, og så får du endda gratis fragt, hvis du køber for over kr. 500,-. Velkommen til vores webshop – vi glæder os til at betjene dig med den bedst mulige service. Vi har over 3000 styles og mere end 130 mræker, så der skulle meget gerne være nok at vælge imellem – vi er din lokale skoforhandler.

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x