VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Superfit

Filter

Superfit - Vinterstøvler, sandaler, sko og hjemmesko fra Superfit hos Lykke Sko

Superfit er et østrigsk skomærke, som nu har været på markedet i mere end 50 år. Skoene bliver produceret i hovedkvartet i Graz, Østrig. Her samarbejder de med læger og ortopædikirurger, for at sikre børnefødder en sikker opvækst. Skoene giver fødderne en sund udvikling fra start, hvilket firmaet gerne vil opnå med deres speciellavet sko til børn. De smarte og ofte farverige Superfit sko, sandaler, hjemmesko, vinterstøvler og støvler har også vundet indpas på det danske marked, hvor danske forældre også vil sikre sig noget godt fodtøj til deres børn. Shop de lækre Superfit sko, sandaler, hjemmesko, vinterstøvler og støvker online på vores webshop, eller kom og besøg os i vores butik på Torvet i Silkeborg. 

Superfit sko og hjemmesko

Skoene appellerer til alle de behov børn har til fodtøj, ved at der både tænkes på fleksibilitet, bevægelighed og åndbarhed, når en Superfit sko produceres. Firmaets sko er praktiske, idet de er holdbare, og benytter sig af GoreTex, som gør, at skoene er vandtætte, og kan både bruges i vand og sne. Deres sko til de små børn, under kategorien begyndersko, tager meget hensyn til stabiliteten, som fødderne behøver for, at de kan udvikle sig under den tid, hvor barnet lærer at gå. Når barnet bliver lidt ældre lægges der i stedet for mere vægt på konstruerede sko, der støtter barnets fødder, og kan holde til mere slid. Superfit sko, hjemmesko, sandler, støvler og vinterstøvler er det oplagte valg til små fødder, der skal passes på.

Elsket af børn og omvendt

Firmaets signatur er at fremstille en sko af høj kvalitet, moderrigtige farver og en masse komfort. Deres fokus er, at sikre at børnefødder får den bedste støtte, komfort samt beskyttelse. Firmaet mission er, at skoen skal have den helt rigtige pasform, og de laver derfor en ny læst pr. størrelse og pr. model. Alle læste laves med bred, middel og smal vidde, så de passer perfekt til alle former for fødder. Snøring af skoene er også i vigtig ting ved produktet, da det er altafgørende for, hvordan skoen sidder på foden. De opererer med en bøjelig slidsål, som gør, at den følger barnets fod, og dermed giver en naturlig gang. Brandet er ikke bange for at benytte sig af mange farver og detaljer på skoene, som børnene kan forelske sig i. De forsøger at udvikle en smart, men samtidig praktisk sko til børn.

Superfit sko, sandaler, hjemmesko og vinterstøvler

Firmaets modeller laves også som juniormodeller, hvor de kan fås helt op i en str. 41. De laver sko, støvler, ballerinaer, sandaler, hjemmesko, babystøvler og snørestøvler til børn, som er til at finde i Lykke Sko butik beliggende i Silkeborg og på vores hjemmeside Lykkesko.dk, så kom ind og find den helt rigtige sko med den helt rigtige pasform til dit barn.

Lykke Sko og Superfit sko

På Lykkesko.dk kan du se det lækre udvalg af de komfortable Superfit sko, sandaler, hjemmesko, vinterstøvler og støvler til børn. Vi har et stort udvalg og alt efter sæson forhandler vi både sandaler, sko, hjemmesko, støvler og vinterstøvler fra brandet. Leder du efter barnets første sko er Superfit sko svaret. Du kan være heldig at finde Superfit hjemmesko tilbud eller udsalg her på siden.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x