VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Tamaris

Filter

Tamaris - Støvler, sandaler, sko, sneakers og vinterstøvler fra Tamaris hos Lykke Sko

Brandet er tysk og er lanceret af den tyske modekoncern Wortmann Schuch-Holding, der har hovedsæde i Detmold i Tyskland. Med et salg af 100 millioner par sko årligt, er firmaet en af Europas største skoproducenter. Virksomheden beskæftiger omkring 760 medarbejdere i hele verden, og afsætter deres produkter i mere end 70 lande. Siden grundlæggelsen i 1967 har brandet inden for de seneste 5-10 år udviklet sig grundet ny strategi, der kombinerer fashion, god pasform og ’value for money’. Tamaris sko, støvler, sandaler, sneakers, pumps og stiletter henvender sig til moderigtige, kvalitets- og prisbevidste kvinder i alle aldre. Brandet formår at lave sko, der rammer en bred målgruppe, og de har både de billigere modeller i kunstskind, og de dyrere modeller i ægte læder, alt efter hvad man er til prismæssigt og kvalitetsmæssigt. Tamaris sko, støvler, sandaler, pumps, sneakers, stiletter, ballerinaer osv. har ofte mange flotte detaljer, som giver dem et ekstra pift.

Tamaris sko – sortimentet hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko udvælger vi nøje vores brede sortiment af Tamaris sko, støvler, sandaler, pumps, sneakers, stiletter, ballerinaer, hvorfor vi håber at have de modeller, der falder i lige netop din smag. Mærket er kendetegnet ved dets klassiske designs med små detaljer, som passer godt til enhver lejlighed. På Lykkesko.dk finder du et udvalg af firmaets behagelige hverdagssko i alle former og farver til en dag på jobbet. Derudover repræsenterer vores sortiment mærkets elegante og stilfulde, høje, såvel som flade, sko til mere festlige formål. Endvidere vil du finde smarte pumps, enkle stiletter, luftige sandaler, cool sneakers, støvletter med frække detaljer, ballerinaer samt lette såvel som grove støvler. Tamaris sko, sandaler, støvler, pumps, sneakers og stiletter er et absolut must have for kvinder i hele verden, da det er indbegrebet af lækker og høj kvalitet til overkommelige priser. Ikke nok med det, er de også specialiseret i at fremstille trendy modeller, der afspejler den nyeste mode. Hos Lykke Sko er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg fra dette mærke.

Komfortabelt fodtøj

Skoene fremstilles af kvalitetsmaterialer såsom blødt læder, skind og nubuck, hvilket er ensbetydende med, at de former og tilpasser sig efter fødderne. Sommetider bliver produkterne også produceret i kunstmaterialer for at holde prisen nede. Ydersålen er på de fleste sko en let og fleksibel gummisål, mens denne er mere grov og med et kraftigt mønster på de almindelige støvler samt vinterstøvlerne. Dette gør, at du har et godt og solidt vejgreb.

Tamaris støvler og vinterstøvler

Vinterstøvlerne er desuden udstyret med en Duo-tex membran, der gør dem kraftigt vandafvisende, så de er anvendelige til det våde danske vintervejr. De fleste højhælede sko har den patenterede Anti Shock teknologi i hælen, der indeholder trykluftskamre og centrale stabilisatorer i hælen, hvilket blødgører skridtene med 50 %. Denne gode stødabsorbering er noget, man i den grad lægger mærke til efter en hel dag med hæl på, da dette aflaster både led og ryg. Derudover finder du i mange af produkterne en Touch It indersål. Denne såltype har en tynd silikonebelægning (memory foam), der former sig efter din fod, når du træder ned, og dermed har du en yderst komfortabel fornemmelse, når du går.

Her kan du se vores udvalg af Ecco vinterstøvler

Tamaris sko udsalg hos Lykke Sko

Hos Lykke Sko kan du finde et bredt udvalg af det tyske mærke. Køb dine Tamaris sko, støvler, sandaler, pumps, ballerinaer, stiletter, sneakers og slippers – ja alle former for damesko online på vores webshop. Du finder mange forskellige slags Tamaris sko online hos os, da vi forhandler mange af modellerne. Om vinteren kan du også finde  støvler, vinterstøvler og boots i shoppen. Vi er din forhandler af sko online. Uden for sæson kan du være heldig at finde Tamaris sko på udsalg online og i butikken i Silkeborg. Det er med at være hurtig, når vi sælger ud af det populære mækre, for når først priserne er i bund, så ryger varerne hurtigt.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x