• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes frem til d. 28/2-2021

Teva

Filter

Teva sandaler

Hos Lykkesko.dk er vi meget stolte over, at vi forhandler skobranchen allerbedste sandaler. Teva sandaler står for frihed i fodtøj. Spænd dine sandaler på og gå, så simpelt er det! Brandet har tidløse sandaler til street-chic støvler og fritidssko, alt dette til det eventyrlystne menneske. Her på shoppen forhandler vi de pouolære Teva sandaler i mange skønne farver så som rød, lilla, bordeaux, brun samt sort. Med et par Teva sandaler er dine fødder klar til de daglige udfordringer og aktiviteter.

Teva sandaler – sjove og funktionelle

Sjove og funktionelle sandaler er en stor del af firmaets DNA. Produkterne udspringer af eventyrlyst, frihed, rejser, udforskning og gode oplevelser i naturen. Shop de smarte og funktionelle Teva sandaler online hos os, eller kom og besøg vores butik på Torvet i Silkeborg. 

Historien om en sandal

Brandet blev grundlagt i 1984, og står bag verdens første sportssandal og dette revolutionerede skoindustrien. Og det er da også brandets to fundamentale ansvarsområder: at lege og beskytte. Brandets første sandal blev født på en flod. Ideen til brandet kom fra grundlæggeren, der på daværende tidspunkt var en ung Grand Canyon River guide, der havde brug for en sandal, der kunne klare mange forskellige udfordringer. Du skal kunne stå fast og samtidig have noget luftigt på fødderne, som sidder godt til, og som kan justeres efter lige netop din fod. Den første originale model kom derfra fra meget beskedne kår – en gammel velcro urrem blev spændt fast på en flipflop, så den kunne holdes på plads. Firmaet producerer ikke bare sko eller udstyr. De laver livsstile. De skaber nysgerrighed, og opfordrer til kreativitet. De giver magt til udforskning. Produktet henvender sig til folk, der er villige til at tage nye udfordringer op, vise ansvar og have det sjovt, mens de gør det.

Teva sandaler – et ikon

I dag har produktet vokset sig til et ikon, der taler til flertallet. Folk rundt omkring i verden har accepteret invitationen til at tage på oplevelse og bare spænde remmen ind og så af sted. Spontant. Gå hvor hen du vil, og gør-hvad-du-vil-mentaliteten, som den originale model stod for. Alt som firmaet gør, og alt som de producerer, er på baggrund af den eventyrlystne sjæl, fordi de ved at improviserede øjeblikke, bliver til de bedste minder.

Teva sandaler til alle

Teva sandaler og fodtøj er bygget til at lette et ubekymret liv. Letvægts, komfortabel og udstyret til uanset, hvad der sker, de er den ultimative form for individuelle udtryk. Der er en Teva sandal til rådighed til enhver aktiv hverdag i et kalejdoskop af farver. Brug dem til livets sjove udfordringer. Kort sagt, Teva laver sko for at leve. Så find noget, du elsker, og lad os med glæder sende dig et par sandaler, der kan sætte lidt kolorit på din hverdag. Et par Teva sandaler giver dig en rigtig god bevægelighed, og de er derfor rigtig gode til en aktiv hverdag eller til eventyrlige rejser med de udfordringer, der dertil måtte komme. Du kan købe dem enten på vores webshop, eller komme og besøge vores fysiske butik, der ligger på Torvet i Silkeborg. Vi glæder os til at betjene dig! 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x