• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 dage 
  • Gratis retur i 30 dage

Toms

Filter

Toms sko - One for One. ®

Toms sko er et amerikansk brand, som blev skabt af Blake Mycoskie i år 2006. Mærket er inspireret af en tur til Argentina. Virksomheden bygger på en unik historie, da det hele startede ud med, at ejeren Blake Mycoskie var ude og rejse, hvor han fik et indblik i Argentinas levestil, oplevede ekstrem fattigdom og dårlige boligforhold, og bed sig mærke i at børnene rendte rundt uden sko på. Han ønskede at hjælpe til, og det blev startskuddet til ’One for One’ konceptet, hvorfor de argentinske Alpargata sko fik sin genindtruffen på især det amerikanske marked. Det karismatiske brand donerer nu både sko og tøj til de fattige i Sydamerika, når der bliver solgt et par Toms sko eller andet produkt – konceptet hedder One for One. ®. One for One vil altså sige, at for hvert par sko, der bliver solgt i butikkerne, vil der tilsvarende blive givet et par sko til et barn, der har brug for det. Gør en forskel og shop dine Toms sko og espadrillos online på vores webshop.

Toms sko & espadrillos – sko med en vision

Blakes vision var at gøre en traditionel argentinsk sko, kaldet Alpargata, til en modesko hos trendsættere verden over. Missionen lykkedes hurtigt for Blake og kanvasskoene røg direkte i hjertet på skoelskerne. Velgørenhed er et bindeord i virksomheden. I dag er skoene til at finde i et væld af førende modebutikker, og det går kun fremad for den medmenneskelige virksomhed. Skoene har et meget casual look, men med et twist af trendy mode. Der bliver appelleret til en bred målgruppe. Alle kan bære Toms sko, espadrillos og slippers, men de har deres fokus på trendsættere, som tør gå forrest, når det kommer til mode og design. I vores butik Lykke Sko i Silkeborg og på vores webshop Lykkesko.dk er det til at finde et stort udvalg af Toms sko modeller til både kvinder, mænd og børn og personalet er også selv glade for de lette sko, som er super smarte til både jeans med oprullede ben, shorts, kjoler og nederdele.

Toms espadrillos - kanvassko til hele familien

TOMS sko er ikke bare en espadrille lignende sko, men du har rent faktisk en rigtig god komfort, og så fås de i alverdens forskellige farvekombinationer. Toms unikke sko er at finde i et væld af farver og designs. Farvene er især noget der karakteriserer skoene. Mærket er ikke bange for at skille sig ud og være anderledes, da det udviser noget unikt, og farverne er derfor ofte iøjnefaldende. De mange styles produceres i økologiske materialer, og er lavet af tekstil, kanvas, skind og ruskind. Den store brug af de naturlige materiale er også med til at gøre brandet unikt. Alle deres indersåler er lavet af læder, og har svangstøtte. Toms sko og espadrillos indeholder mere komfort i sig end, man umiddelbart tror. Alle deres styles er lavet med en gummisål, som er modstandsdygtige, som giver en god holdbarhed, og som er svære at slide ned. Skoene er til at få i halve numre, som gør, at du er sikret at finde den helt rigtige størrelse, som passer til netop din fod. Toms sko og espadrillos har en tendens til at være lidt små i størrelsen, så vær ikke bange for at købe et nummer større end normalt.

Toms sko forhandler

Hos Lykke Sko finder du Toms sko, som de klassiske espadrillos. Vi elsker disse lette sko, som passer fint til en lun sommeraften. De er nemme at få på fødderne, og er samtidig behagelige at have på. Samtidig er det rart at vide, at man både kan være smart og give til velgørenhed på samme tid.

Tom sko udsalg

Du kan være heldig at finde dine nye Toms sko på udsalg i vores online univers. Hold øje med vores side for inspiration og gode tilbud i Toms sko outlet. Vi glæder os til at betjene dig! 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x