VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Vagabond

Filter

Vagabond - Støvler, sko, sandaler og sneakers fra Vagabond hos Lykke Sko

Dette svenske skobrand er et hit ligesom mange andre medspillere på den svenske modescene. Vagabond sko, støvler, sandaler, sneakers, ballerina og pumps har en stilsikker, enkel og urban stil, der mestrer populære kollektioner sæson efter sæson. De er med på de nyeste modetrends, mens de bibeholder deres egen stil og sjæl. At de formår, at omsætte tidens trends uden at overdrive. Dette er der mange skoentusiaster verden over, som sætter pris på. Hos Lykke Sko finder du et stort udvalg af Vagabond sko, støvler, sandaler, ballerina, støvletter, sneakers, damesko, pumps og stiletter. Vagabond sko henvender sig til den yngre målgruppe, der ikke er bange for at skille sig lidt ud. Se vores store sortiment på vores webshop. 

Sko til enhver lejlighed

Hos os finder du Vagabond sko, støvler, sandaler, ballerina, støvletter, sneakers, damesko, pumps og stiletter til enhver lejlighed. Deres store sortiment af modesko inkluderer alt fra trendy sneakers, ballerinaer, pumps, sandaler, gummistøvler, ankelstøvler og støvler til Vagabond sko, stiletter og herresko med et mere formelt look. Deres modeller findes i flere alternative farvekombinationer og print. Dog bevarer de en bred skare af styles i de klassiske og tidløse farvenuancer såsom sort, grå og brun.

Vagabond sandaler, ballerina og pumps

Hos os finder du masser af sandaler, ballerina og pumps fra brandet. Disse sko er i ofte præget af en meget grov sål, som ser utrolig cool og rå ud. Kombiner disse rå Vagabond sko, støvler, sandaler eller sneakers med feminint tøj, og få et topmoderne androgynt look. Så tag dine sko på sammen med en feminin kjole, og du kommer til at stråle! Brandet henter inspiration fra tidens kulturscene samt hos folket hvor 'streetstyle' moden hurtigt bliver omdannet til et nyt design. Vagabond sko, støvler, støvletter, sandaler, pumps, stiletter osv. har mange forskellige hæltyper lige fra blokhæle, kilehæle, den bombastiske 90’er profilsål, høj platform, tynde hæle og plateau til de mere almindelige flade hæle. Ydersålen er ofte en gummisål. Nogle modeller kan syne tunge og klodsede, men de er i virkeligheden utrolig lette. Find dine sko på vores webshop, eller kom og besøg os i butikken på Torvet i Silkeborg. 

Vagabond støvler & støvletter

I Lykke Sko har vi både de klassiske modeller fra brandet samt tidens nye modeller som eksempelvis Disa støvletten med spids snude og tynd hæl, Dawn støvletten i et råt grunge look, Dioon i et cool 90’er look og Holly i forskellige print på en høj platform, der giver et cool udtryk. På grund af mærkets stilrenhed er det svenske brand ideelt til ethvert look, hvad enten det er til hverdagsbrug eller fest. Hos Lykkesko.dk ser du blandt andet et stort udvalg af deres mange populære støvletter, der er i høj status iblandt modeglade kvinder. Her kan nævnes modeller såsom Grace, Code, Marion mv. Mærket lægger stor vægt på at skabe fodtøj med en fremragende pasform, stil og med et detaljerigt design.Skoene laves i mange forskellige materialer som læder, skind, ruskind, canvas og nubuck. Fælles for materialerne er, at de alle er superlækre og i fantastisk kvalitet til prisen. På Lykkesko.dk og i vores fysiske butik i Silkeborg, kan du også købe redskaber til at passe på skoen, således skoene holder formidabelt i flere år frem. Sålene er ofte lavet af gummi. Mange af sæsonens modeller syner tunge og klodsede, men de er faktisk meget lette. Dette er også en grund til, at brandet er så populær – de kan forene design og behagelige sko!

Historien bag

På Lykkesko.dk finder du et stort udvalg af mærkets sko i forskellige prisklasser. Målgruppen er mænd og kvinder med interesse for mode og kvalitet, men som samtidig er prisbevidste. Brandet blev grundlagt i slutningen af 1960erne, hvor de oprindeligt kun producerede sko til mænd. Siden er mærket udvidet og vokset til i dag at være én af nordeuropas største og mest kendte dame- og herreskos producenter. Mærket forhandles i mere end 25 lande verden rundt. Deres udvidede kollektion tilbyder også accessories, der bygger på samme designfilosofi som skokollektionen. Hos Lykke Sko er vi ikke i tvivl om, at du kan finde lige netop de Vagabond sko, støvler, sandaler, sneakers, damesko, pumps eller ballerina som du lige står, og mangler. Om det så er til en konfirmation, en festival eller på job, så har vi skoene som passer helt perfekt til dig! Kig dig omkring på webshoppen, og bliv fristet.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x