VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Viking

Filter

Viking - Gummistøvler, termostøvler og vinterstøvler fra Viking hos Lykke Sko

Viking footwear er et norsk brand, som har eksisteret siden år 1920.
 Mærket producerer gummistøvler, vinterstøvler, sko, børnesko, termostøvler, gore tex støvler m.m. til personer i alle aldre. 
De sætter fokus på, at deres produkter er i den bedste kvalitet.
 Mærkets værdier bygger på professionalisme, ærlighed, innovation, at se fremad og at være et skridt foran. De går meget op i samfundsansvar og bæredygtig handel, og de er blandt andet medlem af flere organisationer, som arbejder med virksomheders samfundsansvar. 
Her på vores webshop finder du smarte Viking gummistøvler, støvler, vinterstøvler, sandaler og andet footwear til børn. Udvalget af 
Viking gummistøvler, støvler, vinterstøvler og sandaler varierer alt efter sæson, men du kan altid finde de populære Viking gummistøvler på hylderne i vores fysiske butik på Torvet i Silkeborg, eller på vores webshop. Velkommen indenfor - vi glæder os til at betjene dig! 

Gummistøvler i høj kvalitet

Brandet har igennem de sidste årtier fremstillet kvalitets gummistøvler.
 Viking gummistøvler og ydersåler er fremstillet af naturgummi, som er det absolut bedste materiale til brug af gummistøvler. Naturgummi sørger for den bedste holdbarhed og den bedste fleksibilitet. Alle Viking gummistøvler samles i hånden, og inden gummistøvlerne ender i butikkerne har de været igennem 50 forskellige arbejdsgange, og nogle af gummistøvler består af helt op til 40 dele. 
Der er sat stor fokus på kvaliteten af produktet, og de byder både på stabilitet, støddæmpning, skridsikkerhed og en god pasform.

Viking termostøvler – en vinter uden bekymringer

Termostøvlerne har en høj isoleringsevne, og støvlerne kan bruges i næsten alt slags vejr. Nogle af Vikings termostøvler kan blandt andet klare helt ned til -40 grader. 
Termostøvlerne bliver lavet i et kvalitetsmateriale kaldet polyuretan, hvilket sørger for lang holdbarhed, at de er vandtætte, har en lav vægt m.m. Det er muligt at tage sålen ud af termostøvlerne, hvilket forkorter tørretiden på støvlerne.

Viking gummistøvler, støvler, vinterstøvler, sandaler og andet footwear

Lykke Sko har et stort udvalg af Viking gummistøvler, støvler, vinterstøvler, sandaler og andet footwear online på vores webshop Lykkesko.dk, og på hylderne i butikken på Torvet i Silkeborg, hvilket næsten er et uundværligt fodtøj i det danske efterårs –og vintervejr. Vi har et udvalg af brandets gummistøvler og termostøvler til drenge og piger med forskellige motiver på samt i nogle mere neutrale farver. Du kan også finde kondisko fra mærket til piger i butikken samt på webshoppen. Derudover har vi et udvalg af både korte -og langskaftede gummistøvler til kvinder og mænd fra mærket. Derudover kan vi også godt finde på at køre tilbud på vores sko, så det er med at holde øje med vores webshop for at finde inspiration eller gode tilbud. 

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x