VI ER FLYTTET OVER PÅ VORES NYE HJEMMESIDE…..EUROSKO.DK
 
Du kan trykke på nedenstående link, så komme du ind på vores nye webshop, vi er så glade for at være en del af skandinaviens største skokæde og håber du bliver glad for den nye shop.
Se ny webshop her >>
 
Vores butik i Silkeborg er som du kender den og stadig samme navn Lykke Sko / Eurosko

Wonders

Filter

Wonders sko, støvler, ballerina, sandaler og pumps

Wonders er et spansk mærke, hvis vision er at skabe fodtøj til kvinder, som elsker sko. De producerer alle deres sko på egne fabrikker i Spanien, og designteamet er derfor i tæt samarbejde med produktionen, så hver en detalje bliver fulgt helt til dørs, og slutresultatet bliver derfor et perfekt produkt. Find dine Wonders sko, støvler, ballerina, sandaler eller pumps på vores webshop. Hos Lykke Sko er vi vilde med de skønne Wonders sko, støvler, ballerina, sandaler og pumps som udover et smart look også sidder godt på fødderne.

Wonders sko til den stilsikre kvinde

Deres sko er modesko, og henvender sig til den moderne og stilsikre kvinde, som både går op i kvalitet og design. Det er med stolthed, at vi kan sige, at vi tilbyder et stort udvalg af Wonders sko, støvler, ballerina, sandaler og pumps i Lykke Sko, hvor du med garanti kan finde et par sko eller støvler, som passer både til din stil og personlighed. Der er både Wonders sko, støvler, ballerina, sko og pumps at finde hos os. Fabelagtigt fodtøj med en suveræn komfort. Modellerne er altid i et enkel og klassisk design, som kan bruges år efter år. Dog følger brandet altid med moden, og har smarte detaljer og udformninger, som gør modellerne topaktuelle.

Wonders sko i moderigtige farver

Designet er meget eksotisk, og det der gør dem særligt gode, er, at de ikke er bange for at benytte sig af tidens farvepalet. Mærkets sko karakteriseres ved mangfoldige udtryk, og det er også noget af det, de kendetegnes ved. Når du køber en sko fra dette mærke, får du en feminin sko, men stadig med et look som ikke ses hver dag, hvilket også gør skoen mere eksklusiv at bære. Både Wonders sko, pumps, ballerina, støvler og sandaler skaber glæde og kolorit i vores sortiment, og vi kan med god samvittighed sælge en sko fra dette brand, da du både får en god komfort og en moderigtig sko, du vil kunne bruge i mange forskellige sammenhænge. Mærket har formået at kombinere komfort med unikt design, hvilket har medført, at de er blevet så velkendte. Det er ikke tit, man har muligheden for at få en sko med både et unikt design og god komfort. Mange af Wonders sko er forsynet med en gummisål i forfodssålen, som gør, at skoen bliver mere fleksibel. Det er netop denne bløde gummisål, der giver dig en fantastisk komfortabel oplevelse, når du har dem på. Brandet bestræber sig på, at udforme en sko som passer til alle typer kvinder. Se udvalget af Wonders sko, støvler, ballerina, sandaler og pumps på vores webshop.

Wonders sko - feminint og tidløst udtryk

Det flotte håndværk samt feminine og tidløse udtryk, er noget af det, der har givet mærket den succes, de har i dag. Deres motto, som lyder på, ”Made with Love in Spain”, er et motto, som er velkendt, og bliver med det samme forbundet med brandet. De designer mere end 400 forskellige par sko og støvler hvert år, der alle har et unikt udtryk og mange spændende detaljer. De forsøger hele tiden at forbedre og forny deres nuværende produkter ved at søge inspiration hos Spaniens førende kunstnere, malere og musikere, som følger samme vision som brandet. Wonders sko, støvler, sandaler, ballerina og pumps er noget for sig.

Køb Wonders sko, støvler, ballerina og sandaler online hos Lykke Sko

Kig ind i vores skounivers og find dine nye skofavoritter. Måske er du heldig, at deres sko er på udsalg. Vi har mange forskellige varianter i vores sortiment. Vi sender sko til nord, syd, øst og vest i Danmark og du får gratis fragt, hvis du køber for over 500 kr. Køb dine Wonders sko, støvler, sandaler, ballerina og pumps hos Lykke Sko, enten på webshoppen, eller i vores fysiske butik på Torvet i SIlkeborg.

Vi forhandler også Billi Bi støvler og Ara sko.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x