• Gratis fragt v/ køb over 500 DKK ellers 35,-
  • Vi har stadig lynhurtig levering på web 1-3 hverdage / gratis hjemmelevering i 8600 Silkeborg
  • Gratis retur i 14 dage / Julegaver byttes 14 dage frem efter butikkens genåbning
Filter

Stort sko udsalg online

Velkommen til vores store sko udsalg online. Her finder du et stort udvalg af damesko, herresko og børnesko til stærke priser. Vi er hele familiens skobutik og vi har derfor et bredt udvalg til alle familiemedlemmer. Kig dig omkring i vores skoudsalg og find alt lige fra sandaler, klipklappere, ballerinaer, sneakers, hverdagssko, fritidssko, sportssko, pumps, stiletter, loafers til alle varianter af støvler fra kendte brands.

Gør et kup på kendte brands

Gør et kup netop i dag på masser af kendte brands i vores skoudsalg. Vi har mere end 130 brands heriblandt ECCO, Biom fra Ecco, Bjørn Borg, Billi Bi, Skechers, Tamaris, Adidas, Wonders, Cashott, Birkenstock, Ahler, Angulus, Gabor, Bisgaard, Bubetti, Clarks, Converse, Dr. Martens, Glerups, Green Comfort, Haflinger, Merrell, Vagabond, Gant, Wonders, Linea, Aerosoles, Clarks, Fitflop, Hummel, LBDK, Lofina, LaCrosse, Mjus, Move by Melton, Paul Green, Peter Kaiser, Ralph Lauren, Rieker, Roots, Shepherd, Superga, Stockholm Design Group, Superfit, TGA by Ahler, Teva, Toms, Vagabond, Viking og også en del billigere brands. Så der er noget for enhver. Hvad enten du er på udkig efter modebrands eller et par billige sko, hvor prisen er afgørende, så finder du det i vores sko udsalg.

Billige sko i vores sko udsalg

Når vi holder sko udsalg finder du masser af billige sko på hylderne på webshoppen og i den fysiske butik i Silkeborg. Ved hvert sæsonskifte sætter vi priserne ned, så hylderne kan blive tømt og klar til de mange varer for den kommende sæson. Hver sæson finder du ca. 1000 ny varianter på hylderne, så der er stor udskiftning og nok at vælge imellem. Vi håber, at du finder din favorit.

Udsalg – sko

Der er ikke noget bedre end udsalg på sko. De fleste, kvinder især, elsker at få nyt til fødderne og det gør bestemt ikke noget, at det samtidig er til en rigtig god pris. Kig dig omkring i vores udsalg på sko og find dine favoritbrands og modeller til en ekstra god pris. I kategorien udsalg sko finder du reststørrelser, udgåede modeller, kampagnevarer, brands og modeller til kampagnepriser i begrænsede perioder, modeller fra sidste sæson osv. Vi elsker selv et godt udsalg på sko, og håber, at du kan gøre dig et kup her.

Shop nedsatte favoritter på sko udsalg

Shop nedsatte favoritter på vores store sko udsalg. Udover sko udsalg ved hvert sæsonskifte, så finder du også midseason sale på udvalgte mærker og modeller, så hold øje med siden, hvis du vil gøre et skokup. Har du spørgsmål til en vare, kan du altid kontakte kundeservice på telefon 31 500 450 eller pr. mail info@lykkesko.dk, hvor vi vil hjælpe dig så godt som muligt.

For at give dig den bedste oplevelse hos Lykkesko bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på siden accepterer du brugen af cookies. læs mere
x